KleinAdamsen

KleinAdamsen

Energimærke B
Åbent hus
Søndag 29/5 14:15-15:00
Billeder
Plantegning
Video
Kort

Buen 43
4140 Borup

Murermestervilla i naturskønt område med unik, uspoleret udsigt til åbne marker, søer og landsbykirken.
Nu udbydes denne enestående villa i tre plan udført i kvalitets materialer tæt på direkte togforbindelse til København.

Hele 322 m2 inkl. meget anvendelig kælder i denne fantastisk velholdte murstensejendom.

Vølund luft til vand varmepumpe samt solceller på taget giver lave driftsudgifter.

Du bydes velkommen i en virkelig stor og rummelig entré hvor trappen til 1. sal og kælder også befinder sig. Fra entréen er der også adgang til toilet. Her er to gode værelser med (indbyggede) skabe, og et dejligt stort master bedroom med ligeledes (indbygget ) skabe og stort vindue. Imponerende stor stue der i direkte forbindelse med køkken/alrum må siges at være huset ”leverum”. Du har her det hele samlet men fordi pladsen er så imponerende, så er der stadig langt fra køkken til opholdsstue. De store vinduespartier giver et fantastisk lysindfald og den opmurede pejs. Her er god spiseplads og nem adgang til stort og flot originalt køkken der for få år siden fik nye hårde hvidevarer. Fra køkken er der adgang til stort og anvendeligt bryggers. På husets 1. sal er der rigtig god plads. Nu fungerer det som et værelse, en stue og en stor overdækket terrasse, hvor udsigten rigtig kan nydes. Men har man brug for f.eks. flere værelser så kan det nemt etableres. Kælderen, som har en god loftshøjde på mere end 2,10m. er på hele 100 kvm. og indeholder et fyrrum hvor både det nye luft til vand varmepumpe anlæg og solcelle inverter er placeret. Her er også endnu et bryggers samt yderligere 2 disponible rum, alle i en god størrelse. Der er lagt fiber ind, hvilket blot skal aktiveres. Sælger har i dag Yousee.

Stort carport med skur bagved hører også til denne imponerende ejendom. 

Området omkring Nørre Dalby er skønt, fredeligt og naturrigt. Der kan bruges mange aktive timer i den skønne natur hvor der blandt andet er søer hvor man kan bade, sejle og fiske i eller gåture i de mange grønne skove. Huset ligger i et fredeligt villakvarter og er ”murermesterens egen villa”, derfor ligger dette hus med den mest fantastiske udsigt over marker og landskaber og den smukke Nr. Dalby Kirke kan ses i det fjerne. Selve Borup har alt hvad man skal bruge i hverdagen, som HT-station, to skoler samt flere børneinstitutioner. Flot golfbane og et aktivt foreningsliv for både børn, unge og voksne er ligeledes kendetegnet ved Borup.

I Borup standser regionaltoget mod København og Odense og man ankommer til Køge Nord og det nye super sygehus på mindre end 20 min. Der er busforbindelse til skoler og uddannelser i Borup, Køge og Solrød. Handelsbyerne Køge og Ringsted nås på ca. 15 minutter i bil eller med bussen.

Ring for en fremvisning allerede i dag.

Boligtype
Villa
Kontantpris
3.995.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
222 m2
Grundareal
917 m2
Antal rum
4
Byggeår
1979
Ejerudgift pr. md.
3.453 kr.
Sagsnummer
231MA-001050
Energimærke
B
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for din tilmelding