KleinAdamsen

KleinAdamsen

Billeder
Plantegning
Kort

Tornelundsvej 47
4690 Haslev

Skøn udsigt og rigtig mange muligheder.

Velkommen til Tornelundsvej 47 ”Egedal”. Her får du både et dejligt hus og en fantastisk udsigt over marker og grønne områder. Huset er på 179m2 fordelt på 2 plan og grunden er hele 1190m2 i rolig og landlige omgivelser. I stueplan er et stort køkken med masser af bord- og skabsplads og en afdeling til spisebordet. Stuen er stor, rummelig og meget lys. Her er udsigt til både den grønne have og over markerne. Her er et værelse, et badeværelse samt godt gæstetoilet. I stueplan også et stort bryggers hvor her er et blødgøringsanlæg så huset har kalkfrit vand og masser af plads. Ydermere et godt værksted med adgang fra stuen samt fyrrum, hvor huset opvarmningskilde står. Huset kan opvarmes med brænde og på grunden står der meget brænde som vil kunne købes med i handlen. Hvis man i stedet for vil udskifte det nuværende kombi brænde- oliefyr til en moderne luft til vand varmepumpe ligger den også lige til højrebenet. I dette rum står også en akkumuleringstank, som solpanelerne på taget leverer varmt vand til.
På 1. salen er to gode værelser samt en skøn overdækket terrasse med fantastisk udsigt. Haven er dejlig grøn og med en stor fliseterrasse, drivhus, kompost samt tørrestativ. Bag ved huset er et kæmpe areal hvor kun fantasien sætter grænser. Er du f.eks. vild med store maskiner er der plads til disse på grunden. Er du mere til den store grønne køkkenhave, eller måske den helt store legeplads til børnene, er dette også en mulighed. Flagstangen sikrer at hjemmets mærkedage ikke går ubemærket forbi.
Med flotte vidtstrakte marker, så langt øjet rækker, er I sikret den skønneste beliggenhed, der opfordrer til naturoplevelser i det fri.
Samtidig går I ikke på kompromis med nærheden til hverdagens behov, da I bosætter jer blot ti minutters kørsel fra Haslev, som byder på skole, indkøb og daginstitutioner. Kører I den anden vej, når I Ringsted på lige under et kvarter, og i begge byer finder I alt, hvad I skal bruge i dagligdagen.
Ring for fremvisning allerede i dag.

Boligtype
Villa
Kontantpris
1.645.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
179 m2
Grundareal
1190 m2
Antal rum
6
Byggeår
1898/1999
Ejerudgift pr. md.
2.057 kr.
Sagsnummer
231MA-001053
Energimærke
D
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det