KleinAdamsen

KleinAdamsen

Åbent hus
Søndag 29/5 13:00-14:00
Billeder
Plantegning
Kort

Bækparken 24
4622 Havdrup

Velkommen til Bækparken 24 – en dejlig ét plans villa på en af byens bedste beliggenheder. 

Bækparken er ideelt beliggende, her er kort afstand til alle hverdagens fornødenheder. Skole, institution finder I "lige rundt hjørnet". Indkøb og transport er kun en cykeltur væk. Gode naboer og ungerne har masser af legekammerater i området. Stisystemerne fører jer hurtigt rundt i byen. 

Huset vi har fornøjelsen af at præsenterer rummer hele 171 m2 fordelt på 1 plan. Huset er opført i 1971 og energimærket siger D. I dag opvarmes huset med naturgas, men fortvivl ikke, for der kommer fjernvarme til området i 2023. 

Boligen er lys og har en ideel planløsning. Entré. Soveværelse. Flot nyere badeværelse med gulvvarme. Gigantisk vinkelstue med pejseindsats og store vinduespartier ud til lækker stor træterrasse. Nyere køkken i halvåben forbindelse til stuen/spiseafdeling. Bryggers med vaskesøjle og separat udgang. To gode værelser og med mulighed for at lave et tredje. Badeværelse med badekar. Et hus med en klassisk planløsning med børneafdeling og voksenafdeling. 

Grunden er på 827 m2 og der er rigelig plads til trampolin og fodboldmål. Terrassen er helt fantastisk og med sol "hele dagen". Markise, der kan give skygge på de varme sommerdage og tage duggen på de skønne sommeraftener. 

Vi glæder os til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag.

Boligtype
Villa
Kontantpris
4.149.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
171 m2
Grundareal
827 m2
Antal rum
5
Byggeår
1971
Ejerudgift pr. md.
3.421 kr.
Sagsnummer
231MA-001070
Energimærke
D
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for din tilmelding