KleinAdamsen

KleinAdamsen

Ny pris
Billeder
Plantegning
Video
Kort

Bistrupvang 8
4622 Havdrup

Velkommen til Bistrupvang 8.

Det skønne hus på Bistrupvang 8 har en dejlig beliggenhed midt i Havdrup, tæt på alt. Her er gode og trygge stisystemer, der får ungerne sikkert i skole og rundt i byen. Bakkerne, søen og legeplads ligger lige om hjørnet, et skønt sted at gå tur for hele familien. Alt i alt et skønt sted at bo.

Huset er opført i 1977, det er 139 kvm stort og har en grund størrelse på 810 kvm.

Grøn fjernvarme fra Solrød fjernvarmeværk er lige på trapperne og vil betyde lavere varmeudgifter.

Flot og velholdt bolig med en skøn og præsentabel forhave samt carport. På bagsiden af carporten findes både skur og værksted. Baghaven er stor, dejlig privat og aflukket.  Ligger perfekt i forhold til solen. Gode hyggekroge og store terrasser, både med og uden overdækning gør at familien kan få mange gode timer udendørs. Haven er gjort nem, så tiden ikke bruges på havearbejde, i stedet kan tiden bruges på at nyde sommerdagene og gode grillaftener med familie og venner.

Huset fordeler sig således:

Flot lys stue i åben forbindelse til køkken. Her er både plads til spiseafdeling og så er der et lille trin ned til den hyggelige tv-stue hvor der også er adgang til overdækket terrasse. Flot nyere køkken fra KVIK, i hvidt design med masser af bord- og skabsplads. Fra køkken er der adgang til stort bryggers med b.la. vaskemaskine, håndvask og mulighed for bad. Huset rummer både gæstetoilet med adgang fra husets entre samt et godt brusebadeværelse. Vil man have to badeværelser er der gode muligheder for udvidelse af gæstetoilettet og derved få plads til bruseniche. Tre gode soveværelser og en fordelingsgang samt en lys og åben entre. Et virkeligt dejligt hus som bare gør én glad.

Vi glæder os til at vise jer huset.

Boligtype
Villa
Kontantpris
3.695.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
139 m2
Grundareal
810 m2
Antal rum
5
Byggeår
1977
Ejerudgift pr. md.
3.215 kr.
Sagsnummer
231MA-001116
Energimærke
D
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det