KleinAdamsen

KleinAdamsen

Købsaftale underskrevet
Billeder
Plantegning
Kort

Dalparken 8
4622 Havdrup

Velkommen til Dalparken 8.

Dalparken er skønt placeret og perfekt for jer med børn. Her er I tæt på institutioner, skolen samt eminente stisystemer, der får jer og ungerne rundt i byen uden at skulle krydse store veje. Dalparken består af små stikveje, hvorfor ungerne trygt kan lege på vejen. 

Huset vi har fornøjelsen af at præsentere består at 179 bebygget m2. 156 boligm2 samt en god indbygget lækker udestue på 23 m2.

Planløsningen består af: Entré med adgang til gæstetoilet. Fordelingsgang med adgang til 3 gode soveværelser samt et kontor og badeværelse med badekar og bruseniche. Køkken og stuen, hvor ny køber muligvis vil åbne op mellem rummene og derved skabe et dejligt køkkenalrum. Stue med udgang til terrasse og til æstetisk integreret udestue. Stort bryggers med separat indgang hertil. Loftsrum. Flotte originale trægulve. I det hele taget har huset en fin rød tråd og fremstår for størsteparten ret originalt.

Skøn have med smuk beplantning. Grunden rummer hele 941 m2, hvorfor der er rigelig plads til udfoldelse. Carport med tilhørende skur samt separat skur. 

Energimærket siger C og huset opvarmes i dag med jordvarme. Fjernvarme er på vej til området. Størstedelen af vinduerne i huset er skiftet i nyere tid.

Vi glæder os til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag.

Boligtype
Villa
Kontantpris
3.295.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
156 m2
Grundareal
941 m2
Antal rum
5
Byggeår
1972/1991
Ejerudgift pr. md.
3.398 kr.
Sagsnummer
231MA-001081
Energimærke
C
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det