KleinAdamsen

KleinAdamsen

Billeder
Plantegning
Video
Kort

Grønløkke 12
4622 Havdrup

Velkommen til Grønløkke 12 – Skønt rækkehus opvarmet med fjernvarme.

Grønløkke 12 er særligt godt beliggende – for enden af rækken, ugeneret og ud til stien og Bakkerne. Stisystemet fører jer hurtigt og nemt rundt i Havdrup. For ungerne er det helt perfekt, for de kan gå i skole via stisystemet. Bakkerne er et dejligt grønt område med kuperet terræn og en lille sø, ideelt til en gå eller løbetur. Havdrup er en stationsby mellem Køge og Roskilde, med en god skole, super indkøbsmuligheder og smuk natur der omkranser byen. 

Huset vi har fornøjelsen af at præsentere fremstår i rigtig god stand. I får: Entré med trappe til 1. sal- Gæstetoilet. Stor dejlig lys stue med udgang til terrasse samt have. Super flot køkken med mange gode detaljer og fuldt forsynet med hårde hvidevarer. Spiseafdeling i forlængelse af køkkenet. Stue og køkken fremstår rummeligt og giver masser af plads til familien i alle hverdagens facetter. Endvidere bryggers med vaskemaskine, tørretumbler samt god skabsplads – et praktisk rum.

1.salen: Repos med plads til kommode/skabe. 3 gode soveværelser samt ældre badeværelse med brus samt kar. Stort loftsrum som afhængig af behov kan udnyttes til disponibelt rum. 

Haven vender helt rigtigt i forhold til solen. Foran finder I overdækning, perfekt til vasketøj og parkering af cykler samt skur.

Alle vinduer er skiftet, rapporterne er pæne og energimærket siger B. Vi glæder os til at vise jer rækkehuset, ring for fremvisning allerede i dag. 

Boligtype
Rækkehus
Kontantpris
2.999.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
112 m2
Grundareal
204 m2
Antal rum
4
Byggeår
1979
Ejerudgift pr. md.
2.920 kr.
Sagsnummer
231AH-001158
Energimærke
B
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det