KleinAdamsen

KleinAdamsen

Billeder
Video
Kort

Hedevænget 12
4622 Havdrup

Velkommen til Hedevænget 12. 

Huset er opført i 1965 i røde mursten og rummer 124 m2 fordellt i ét plan. Udover de 124 m2 bolig er der yderligere 16 m2 som disponible m2. Huset sniger sig derfor op på 140 gode anvendelige m2. 

Hedevænget er godt beliggende tæt på byens skole. Via de gode stisystemer kommer man nemt rundt i byen på gåben og cykel. Indkøb og tog ligger ikke langt fra boligen ligesom HGI kun er et stenkast derfra. Legeplads og kunstgræsbane er stort set lige i baghaven. Er du til grønne områder så kan turen til Gl. Havdrup være et fint bud eller en tur over til Bakkerne. Havdrup har et god foreningsliv ligesom der findes mange gode facebookgrupper, der hjælper hinanden med diverse. 

Huset består af entré. Fordelingsgang med adgang til 3 gode værelser samt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Stort dejligt bryggers med vaskemaskine & tørretumbler. Fra bryggerset adgang til soveværelse, der vil fungere perfekt som forældresoveværelse eller evt. værelse til en stor teenager? Fra bryggerset er der separat udgang. Prikken over i´et er boligens stue / køkkenalrum. Her er fantastisk lys fra hele 3 verdenshjørner samt gulvvarme. Sælger har i forbindelse med etablering af gulvvarme naturligvis ekstra isoleret gulvet. Flot nyere Vordingborg-køkken i elegante lyse nordiske materialer. Køkkenet rummer masser af skabs samt bordplads. Fra stuen er der udgang til overdækket terrasse samt haven. 

Grunden er på 820 m2 og haven er nem og overskuelig. Grønne arealer som bagbo. Huset opvarmes i dag med naturgas, dog er fjernvarmen i skrivende stund ved at blive rullet ud. Estimeret tidshorisont for fjernvarme er 2024. Endvidere garage. 

Hedevænget 12 er perfekt til jer, der drømmer om at købe jeres første hus, endvidere perfekt til jer, der ønsker at downsize. Huset har en god planløsning og sælger har lavet nogle gode tiltag, så som: Nyt tag (2015), nyere Vordingborg-køkken (2018), nyt gulv samt etablering af gulvvarme i stue/køkken afdelingen, inddragelse af noget af garagen til disponibelt værelse, ny flisebelægning i indkørslen etc.

Vi glæder os til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag. 

Boligtype
Villa
Kontantpris
2.995.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
124 m2
Grundareal
820 m2
Antal rum
4
Byggeår
1965
Ejerudgift pr. md.
3.044 kr.
Sagsnummer
231AH-001199
Energimærke
D
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det