KleinAdamsen

KleinAdamsen

Nu med fjernvarme
Billeder
Plantegning
Video
Kort

Hovedgaden 42
4622 Havdrup

Lige på hjørnet af Vinkelvej og Hovedgaden finder I dette charmerende hus fra 1897. Huset har gennemgået en større renovering gennem de senere år. Både nuværende ejer og forhenværende ejer har gjort deres til at huset i dag står moderne og med skøn planløsning. Taget er lagt i 2020 og alle vinduer er skiftet.

Huset rummer 119 m2 samt 45 m2 garage og fordeler sig således. Al tilgang til ejendommen sker fra Vinkelvej. Stor rummelig entré. Stort værelse. Badeværelse med bruseniche. Stor dejlig lys stue med udgang til terrasse/have. Hyggeligt køkken med spiseplads. Køkkenet ligger i direkte forbindelse fra stuen. 1. salen består af repos samt to gode værelser. Begge værelser er med fritliggende spær og loft til kip.

Haven er skøn og vender perfekt for solen. Carport der alt efter behov kan benyttes som pergola/orangeri. Bryggers/vaskerum er placeret mellem hovedhus og garage.

Ejendommen er centralt placeret i Havdrup. Indkøb, toget, institutioner, byens café kan alt sammen nås indenfor få minutter. Havdrup har gode stisystemer, hvorfor I nemt kommer rundt, uden om ”vejene”. Byen er hyggelig og med hjælpsomme ”naboer”, for ikke at nævne de naturskønne omgivelser. Fra Havdrup kommer du nemt på motorvej og toget tager dig hurtigt til enten Køge eller Roskilde.

Vi glæder os til at vise jer ejendommen, ring for fremvisning allerede i dag

Boligtype
Villa
Kontantpris
2.895.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
119 m2
Grundareal
506 m2
Antal rum
4
Byggeår
1897
Ejerudgift pr. md.
2.891 kr.
Sagsnummer
231AH-001108
Energimærke
D
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det