KleinAdamsen

KleinAdamsen

Købsaftale underskrevet
Billeder
Plantegning
Video
Kort

Kastanievangen 9
4622 Havdrup

Velkommen til Kastanievangen 9.

Huset vi har fornøjelsen af at præsentere ligger særdeles godt placeret i Havdrup. Her er gode stisystemer, der får ungerne sikkert i skole. Bakkerne ligger lige om hjørnet, et skønt sted at gå tur. Legeplads for enden af vejen. Alt i alt et skønt sted for familien.

Huset er opført i 1972 og opvarmes i dag med naturgas. Området har dog for nylig fået installeret fjernvarme, hvorfor en konvertering hertil er en mulighed.

Ejendommen er meget velholdt, har pæne rapporter og en god planløsning. Haven er smuk og særdeles ugeneret. Fjernbetjent garage giver ekstra plads (til bilen).

Huset fordeler sig således: Stor rummelig entré. Gæstetoilet. Flot stort badeværelse med bruseniche og gulvvarme. 3 gode store værelser. (bemærk at der kan etableres yderligere et værelse, ved at sætte væg op mellem stue / spisestue.). Flot stor stue samt spisestue. Her er smuk udsigt til have og udgang til terrasserne. Stuerne har et skønt lysindfald. Køkken i lyse elementer med spiseplads. Rummeligt bryggers med separat indgang. Alt i alt et skønt hus på en dejlig beliggenhed. Vi glæder os til at vise jer huset

Boligtype
Villa
Kontantpris
3.545.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
153 m2
Grundareal
852 m2
Antal rum
4
Byggeår
1972
Ejerudgift pr. md.
3.038 kr.
Sagsnummer
231MA-001098
Energimærke
D
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det