KleinAdamsen

KleinAdamsen

Nyhed
Billeder
Plantegning
Video
Kort

Sallevvej 40B
4622 Havdrup

Velkommen til Sallevvej 40B – et flot gennemført hus. Lad jer ikke narre af hverken m2 eller byggeår. Huset er totalt gennem renoveret og fremstår i dag "nyt og moderne". Boligm2 siger 103 men derudover følger der 54 veludnyttet opvarmede disponible m2 med, der hænger godt sammen med resten af huset. 

Flot flisebelagt indkørsel med plads til parkering på grunden. Smuk smedejernslåge der skaber flot adskillelse mellem forhave og baghave. Entré i åben forbindelse til stort åbent stue/køkken-alrum. Flot Kvik-køkken i hvide og sorte elementer. Stue med plads til både tv-stue og spisestue. Hele underetagen er med gulvvarme. Huset opvarmes i dag med naturgas, dog kommer der fjernvarme til området estimeret i 2023. Fra stuen udgang til stor flot udestue/orangeri. Orangeriet er et perfekt samlingssted for familie og gæster uagtet vejret. Endvidere viktualierum i forbindelse med køkkenet. Badeværelse med bruseniche. Mancave/værksted (ligeledes med gulvvarme), der snildt kan deles op, såfremt man eks ønsker et mindre værksted og teenage-afdeling. Loftsrum over værkstedet. 

1.salen rummer to gode værelser med fritliggende spær og loft til kip. Det ene værelse har desuden hems. 1. salen er lys, præsentabel og godt udnyttet.

Huset har flotte rapporter. Haven er flot anlagt og en sand fryd for øjet. Her vil man finde ro efter en travl arbejdsdag. Haven er aflukket og meget privat.

Sallevvej 40B er flot renoveret, der er styr på detaljerne og al finish er til UG. Vi glæder os til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag. 

Boligtype
Villa
Kontantpris
3.395.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
103 m2
Grundareal
797 m2
Antal rum
5
Byggeår
1912
Ejerudgift pr. md.
2.575 kr.
Sagsnummer
231AH-001170
Energimærke
D
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det