KleinAdamsen

KleinAdamsen

Åbent hus
Søndag 29/5 12:15-12:45
Billeder
Plantegning
Video
Kort

Svenstrupvang 10
4622 Havdrup

Velkommen til Svenstrupvang, en rummelig familie-villa på en af Havdrups mest attraktive beliggenheder. Vejen er blind og ungerne kan derfor trygt rende og lege. Stisystemerne får jer hurtigt rundt, hvad enten det er til Skole, instituationer, indkøb eller bus/tog. Alt ligger i gåafstand, hvilket gør Svenstrupvang til et rigtigt lille smørhul. 

Huset vi præsenterer er fra 1976 og byder på hele 170 m2 fordelt på to etager. Foruden selve huset er der skur samt  carport og stor dejlig have, der vender helt perfekt. .Energimærket siger C og huset opvarmes i dag med naturgas. Solrød fjernvarme etablerer fjernvarme fra Solrød biogas i området i løbet af 2022 (planlagt). Læs evt. mere på https://www.sfv-amba.dk/media/46163/plakat-gron-fjernvarme.jpg. 

Entré i åben forbindelse til kontor (kan aflukkes, således der etableres et værelse yderligere). Dejligt køkken med udgang til overdækket terrasse. Køkkenet er i lyse elementer og med spiseplads.  Flot badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Bryggers med separat udgang. Stor dejlig lys stue med udgang til terrasse og haven. Soveværelse med skabsplads. 1. salen byder på stor repos, der benyttes som tv-stue. Tre gode soveværelser og 1 toiletrum. Sælger har i sin ejertid fået etableret en stor dejlig vestvendt altan, hvorfra aftensolen samt udsigten nydes i fulde drag. 

Rapporterne på huset er pæne. Generelt for huset er en skøn ro og dejligt lysindfald, her emmer af familietid. Vi glæder os til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag. 

Boligtype
Villa
Kontantpris
3.595.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
170 m2
Grundareal
810 m2
Antal rum
5
Byggeår
1976
Ejerudgift pr. md.
3.143 kr.
Sagsnummer
231MA-001030
Energimærke
C
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for din tilmelding