KleinAdamsen

KleinAdamsen

Billeder
Plantegning
Video
Kort

Svenstrupvang 21
4622 Havdrup

Velkommen til Svenstrupvang, en pragtfuld familie-villa på en af Havdrups mest attraktive beliggenheder. Vejen er blind og ungerne kan derfor trygt rende og lege ude foran huset. Stisystemerne får jer hurtigt rundt, hvad enten det er til skolen, institutioner, indkøb eller bus/tog. Alt ligger i gåafstand, hvilket gør Svenstrupvang til et rigtigt lille smørhul.

Huset vi præsenterer er fra 1976 og byder på hele 180 m2 i ét plan samt 100 m2 kælder.  Foruden selve huset er der skur samt dobbelt garage med nyere tag, stor dejlig have, der vender helt perfekt, det være sig i forhold til sol og privatliv.

Energimærket siger D og huset opvarmes i dag med naturgas. Solrød fjernvarme etablerer fjernvarme fra Solrød biogas i området og kan snarest tilbydes her også. Læs evt. mere på https://www.solrod.dk/borger/aktuelle-projekter/fjernvarme-i-havdrup-fase-2.  

Planløsningen er genial og består af: Rummelig og praktisk indgang via bryggers. Gigantisk køkken-alrum samt stue – et perfekt leverum for den store familie. Her kan maden tilbedes mens man levende kan følge med i, hvad der ellers sker i både stue og spisestue. Såfremt I elsker at have gæster, så finder I nok ikke et mere egnet rum end dette. Fra stuen er der store vinduespartier ud mod haven samt udgang til skøn fliseterrasse. Fra spiseafdelingen udgang gennem dobbeltdør til østvendt terrasse, hvor morgensolen kan nydes. 

Forældreafdeling: Soveværelse med eget tilhørende badeværelse. Børneafdeling: 4 gode soveværelser samt badeværelse. Hele stueetagen har et særdeles skønt lysindfald. 

Kælderen er højloftet, tør og måske de ekstra m2 I leder efter til enten de store teenagere, hobbies, krea-rum, gildestue, motionsrum, vinkælder eller lign.? I dag har sælger vaskerum/fyrrum samt to store rum til opbevaring. 

Huset fremstår flere steder i original stand, hvorfor I som nye købere kan modernisere løbende og sætte jeres helt eget præg. 

Generelt for huset er en skøn ro, dejligt lysindfald og en særdeles god planløsning. Her emmer af familietid. Vi glæder os til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag.

Boligtype
Villa
Kontantpris
3.495.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
180 m2
Grundareal
825 m2
Antal rum
6
Byggeår
1976
Ejerudgift pr. md.
3.426 kr.
Sagsnummer
231MA-001192
Energimærke
D
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det