KleinAdamsen

KleinAdamsen

NY PRIS
Billeder
Plantegning
Video
Kort

Toften 9
4622 Havdrup

Velkommen til Toften 9 – et lille smørhul. Her får du på papiret et mindre hus, med masser af disponible m2 oveni hatten, alt i alt 132 etage m2. Dertil stor nyere opført carport på 48m2 med tilhørende isoleret skur. 

Huset er flot vedligeholdt, delvist moderniseret, samtidig med at mange originale detaljer er bevaret, med andre ord et hus med sjæl i. 

Huset består af lys entré med adgang til værelse. Soveværelse. Originalt charmerende flisebadeværelse med terrazzogulv og siddebadekar. Skøn stor stue med spiseplads samt store vinduespartier og udgang til skøn sydvendt træterrasse. Terrassen er som resten af huset hævet et godt stykke over terræn. Køkken i lyse elementer og træbordplade. Køkkenet ligger i direkte forbindelse til stuen. Trappenedgang til super god kælder med separat indgang hertil. Kælderen er lys og med god loftshøjde, hvilket gør at den er anvendelig til flere formål (perfekt til den store teenager, jer med hobbies eller måske bare som ekstra plads.). Haven er et kapitel for sig og æstetisk anlagt. Her vil I være særdeles private og finde ro.

Nyere anlagt tag. Døre og vinduer er skiftet i stueplan. Pæne rapporter. Der kommer fjernvarme til området estimeret i 2023. 

Fra Toften kan de fleste faciliteter nås indenfor et par minutters gåtur. Stationen, hvor toget tager dig mod Roskilde eller Køge. Bussen til Solrød. Skolen og sportshallen er mindre en 1 km fra huset. Toften ligger særdeles ugeneret – et rigtigt smørhul. 

Vi glæder os til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag. 

Boligtype
Villa
Kontantpris
2.695.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
84 m2
Grundareal
788 m2
Antal rum
3
Byggeår
1955
Ejerudgift pr. md.
2.663 kr.
Sagsnummer
231AH-001167
Energimærke
E
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det