KleinAdamsen

KleinAdamsen

Billeder
Plantegning
Kort

Æbeløgade 46, 4. 1
2100 København Ø

Velkommen til Æbeløgade 46, 4. 1, en lejlighed i en veldrevet ejerforening med hele 129 lejligheder opført i 1935. Foreningen har for år tilbage fået skiftet faldstammer og stigstrenge og af fællesfaciliteter kan nævnes dørtelefon, fællesvaskeri samt brugsret til eget depotrum. Lejligheden opvarmes med fjernvarme. 

Lys og charmerende lejlighed til dig, der vil bo godt og lyst. Lejligheden er beliggende øverst i ejendommen og har skøn udsigt og de gamle smukke trægulve. Snart kommer der altan på, hvilket sælger har bekostet (estimeret 162.000,- kr.). Altanen måler 1,3 x 3,3 m og vil være placeret fuldstændig perfekt i forhold til sol mod syd/vest. Lejligheden består at entré med indbyggede skabe.  Et fint køkken i hvide elementer og fuld forsynet med hårde hvidevarer (endda, vaskemaskine og opvaskemaskine). Dejlig stue med smukt lysindfald. Soveværelse med kig til tagene og masser af himmel. Rummeligt badeværelse med bruseplads og vindue, således der kan ske naturlig udluftning. 

Æbeløgade ligger som en del af Ydre Østerbro – et område der må siges at være et af københavnernes mest foretrukne. Det skyldes ikke mindst etableringen af de spændende klimakvarterer, som gaden er en del af, og efter Cityringen slog dørene op for endnu en metrolinje, blev nabolaget endnu mere sammenhængende med resten af København. Æbeløgade er desuden i kort afstand til S-tog, buslinjer og en bred vifte af indkøbsmuligheder, fitness, kaffebarer mv. Grønne områder i form af Fælledparken og Ryparken er ligeledes i nærheden og oplagte steder til en gå eller løbetur. I sommerhalvåret er Svanemøllen Strand et oplagt sted at tage hen. 

Overtagelse kan ske primo 2023. 

Vi glæder os til at vise jer lejligheden, ring for fremvisning allerede i dag.

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
2.945.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
50 m2
Antal rum
2
Byggeår
1935
Ejerudgift pr. md.
2.323 kr.
Sagsnummer
231MA-001188
Energimærke
D
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det