KleinAdamsen

KleinAdamsen

Billeder
Plantegning
Video
Kort

Bulveledet 3
4623 Lille Skensved

Landlig idyl 

Velkommen til Bulveledet – 154 m2 med tilhørende 96 m2 stor garage.

Bulveledet er placeret midt mellem Lille Skensved og Ejby. Så med små 2 km til hver by, er afstanden til hverdagens fornødenheder ikke lang. Bulveledet giver en landlig fornemmelse så snart man drejer ned ad vejen. Huset er fra 1898 og ligger smukt med marker på hele den ene side af huset. Vejen er bred og ender blindt, hvilket gør at ungerne trygt kan lege på vejen. Til jer der vil mere end det typiske parcelhus og ligusterhæk.

Garagen er på knap 100 m2 og giver muligheder for jer der evt. skal bruge plads til værksted eller lign. Loftshøjden er 3,5.

Boligen består at 4 gode soveværelser (2 oppe og 2 nede). Køkken i landlig stil med spiseplads fra 2021. Flot stort badeværelse fra 2020. Hyggelig stue med brændeovn.

Loftshøjden på 1.sal er lav, dog ikke i det ene værelse, hvor der er lavet til kip, her er loftshøjden 2.29 m, hvilket naturligvis også kan etableres på resten af 1. salen.

Smuk udestue med langt kig til markerne, der smukt omkranser huset. Fra udestue er der ligeledes udgang til terrasse samt have. Sælger har i dag hønsehus samt nyttehave på den ene side af huset. På den anden side af huset ligger haven hvor børnene leger og aftensolen nydes. Den kæmpe bøg afskærmer og indrammer haven smukt og sørger for skygge på de varme sommerdage.

Foruden garage medfølger endvidere 36 m2 carport. Der er plads til parkering foran huset. Sælgers nuværende varmeforbrug ligger på små 14.000 p.a. idet huset delvist opvarmes med varmepumpe.

For jer der gerne vil bo i landlig idyl, kom og kig. Ring for fremvisning allerede i dag.

Boligtype
Villa
Kontantpris
2.795.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
154 m2
Grundareal
1483 m2
Antal rum
5
Byggeår
1890/2021
Ejerudgift pr. md.
3.036 kr.
Sagsnummer
231MA-001017
Energimærke
E
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det