KleinAdamsen

KleinAdamsen

Åbent hus
Søndag 14/8 11:45-12:20
Billeder
Plantegning
Kort

Drosselvænget 15A
4623 Lille Skensved

Velkommen til Drosselvænget 15a – skønt et plans hus fra 2006.

Ejby ligger i smukke omgivelser med kun 8 km. til Køge Torv. Der er nem infrastruktur til hele Sjælland ligesom der er godt stisystem til Ejby Skole, Ejby skov, indkøb, børnehave m.m.

Huset, I nu har chancen for at få fingrene i, har alt det man drømmer om og præsenterer sig smukt. Energimærket siger C og hele huset er med gulvvarme….. Og fik vi sagt at der er dobbelte integreret carport på 31 m2 samt udhus på 17 m2.

Huset er lyst og funktionelt og rummer alt det et moderne hus skal. Entré. Bryggers. Forældreafdeling bestående af soveværelse, walk-in samt badeværelse. Stort flot køkken-alrum med loft til kip. Et ideelt samlingspunkt for familien og klart husets hjerte. Endvidere viktualierum. Fra alrummet adgang til terrasse. Stue med store vinduespartier. 3 gode værelser samt badeværelse i den anden ende af huset.  

Haven vender ideelt i forhold til sol og er gjort meget nem. Der er fliser omkring huset ligesom terrassen er afskærmet således privatlivet er sikret. Grunden måler 814 m2.

Huset er til jer der ikke orker store istandsættelser men bare vil kunne flytte ind. Vi glæder os til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag.

Boligtype
Villa
Kontantpris
3.995.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
164 m2
Grundareal
814 m2
Antal rum
5
Byggeår
2006
Ejerudgift pr. md.
3.362 kr.
Sagsnummer
231MA-001096
Energimærke
C
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for din tilmelding