KleinAdamsen

KleinAdamsen

Billeder
Plantegning
Kort

Drosselvænget 15C
4623 Lille Skensved

Velkommen til Drosselvænget – Flot murermestervilla fra 1927. 

Ejby ligger i smukke omgivelser med kun 8 km. til Køge Torv. Der er nem infrastruktur til hele Sjælland ligesom der er godt stisystem til Ejby Skole, Ejby skov,  indkøb, børnehave m.m.

Huset, I nu har chancen for at få fingrene i, er opført i klassisk murermesterstil og præsenterer sig smukt. Energimærket siger C og store dele af underetagen er med gulvvarme, resten af boligen incl. 1. sal er med radiatorer. Og fik vi sagt at den dobbelte garage på 45 m2 ligeledes er med gulvvarme…

Boligen består af super flot køkken alrum med lyse klinker. Lyset er gennemgående og loftshøjden er som byggestilen er bedst, hvorfor rummet emmer af lys og luft, et fantastisk samlingspunkt for den travle familie. Stuen er med trægulv. brændeovn og kæmpe vinduesparti ud til terrassen – familiehyggen er derfor intakt både sommer og vinter. Huset og træterrassen ligger højt, hvilket giver et godt udsyn. Badeværelse med bruseniche. Entré med trappe til 1. sal. På 1.salen er der fritliggende bjælker, hvilket skaber en hyggelig atmosfære og vidner om husets alder. Her finder I 3 gode store værelser – alle med godt lysindfald. Endvidere toilet med vaskemaskine og tørretumbler. 

Grunden tæller 701 m1 og husets placering gør at haven føles dejlig stor. Her finder I foruden den skønne terrasse dejlig meget græs med plads til trampolin og fodboldmål. Sælger har i dag et skønt shelter og lille bålsted bagerst i haven, samt drivhus.

Spild ikke tiden, book fremvisning allerede i dag. Vi glæder os til at vise jer huset. 

Boligtype
Villa
Kontantpris
3.695.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
165 m2
Grundareal
701 m2
Antal rum
6
Byggeår
1927/1984
Ejerudgift pr. md.
2.886 kr.
Sagsnummer
231MA-001052
Energimærke
C
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det