KleinAdamsen

KleinAdamsen

Billeder
Plantegning
Kort

Rørsangervej 12
4623 Lille Skensved

Velkommen til Rørsangervej 12- et skønt hus med udsigt.

Ejby ligger i smukke omgivelser med kun 8 km. til Køge Torv. Der er nem infrastruktur til hele Sjælland ligesom der er et godt stisystem til Ejby Skole, Ejby skov, indkøb, børnehave m.m.

Huset er opført i 1972 og er løbende moderniseret og vedligeholdt. Huset er opvarmet med naturgas og har solceller på taget, hvorfor energimærket siger C. Dobbelt garage med tilhørende skur samt carport. Villaen vi sælger har specialtilladelse til lastbilparkering på grunden. 

Huset er hævet over terræn, hvilket giver en fantastisk udsigt fra det øjeblik man træder ind i entréen. Stuetagen på 108 m2 består af, to gode soveværelser med masser af lys. Stort badeværelse med både kar og brus. Køkken i åben forbindelse til spisestue og stuen. Nyere opført udestue, hvorfra man kan nyde udsigten. Fra udestue nedgang til terrasse og have. Grunden måler 878 m2 og har mange gode spots og fliseterrasse, hvor aftensolen kan nydes i fulde drag.  Flot lys højloftet kælder på 108 m2 bestående af: Gildesal/slyngelstue, hvor hele familien kan samles til festivitas. To gode rum. Viktualierum. Stort badeværelse samt fyrrum. Kælderen fremstår særdeles tør og anvendelig. Desuden med separat indgang til kælderen udefra, perfekt til teenageren.

Her får du meget for pengene, ring for fremvisning allerede i dag.

Boligtype
Villa
Kontantpris
3.475.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
108 m2
Grundareal
878 m2
Antal rum
3
Byggeår
1972
Ejerudgift pr. md.
2.952 kr.
Sagsnummer
231AH-001165
Energimærke
C
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det