KleinAdamsen

KleinAdamsen

Ny Pris
Billeder
Plantegning
Kort

Holbækvej 32B, 2. 15
4000 Roskilde

Velkommen til Holbækvej 32B – en bygning der sætter farve på din dag. Lejligheden vi har fornøjelsen af at præsentere ligger særdeles godt i bygningen. Øverst og med fri udsigt til flere sider, gør lejligheden helt unik. Altan med kig til Kongrescentret og Domkirkens spir. 

Beliggenheden er til dig der ønsker at have det meste indenfor overskuelig afstand. Bussen går lige ude foran døren. Uddannelsessteder, Centrum samt banegården er alt sammen indenfor 7 min. på cykel. Indkøbsmuligheder i form af Lidl og Netto er 2 minutters gang fra boligen. En bekvem beliggenhed og oplagt for et ungt menneske.

Lejligheden kan benyttes som delelejlighed, der skal således blot sættes vægge op ml. gang og køkken. På den måde får man to gode værelser samt fælles køkken og badeværelse. Lejligheden består i dag af soveværelse med udsigt. Badeværelse. Åben stue og køkken. Køkkenet er med spiseplads. Altan. Standen er god og lejligheden er lige til at flytte ind i.

Såfremt I er på jagt efter et forældrekøb eller investeringslejlighed, så er lejligheden et virkelig godt bud. Kan som sagt deles af to studerende. 

Mulighed for Parkering i gården. Foreningen er veldrevet. Ring for fremvisning allerede i dag. 

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
1.495.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
64 m2
Antal rum
3
Byggeår
1960/1986
Ejerudgift pr. md.
2.145 kr.
Sagsnummer
231AH-001079
Energimærke
E
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det