KleinAdamsen

KleinAdamsen

Nyhed
Åbent hus
Søndag 25/9 12:00-12:30
Billeder
Kort

Græsmarken 23
2680 Solrød Strand

Velkommen til Græsmarken 23 – her får I følelsen af ro og afstresning.

I får et meget charmerende hus i god stand med dejlig balkon og en virkelig smuk og grøn have. Området er stille og rolig b.la. fordi vejen er ensrettet og grusbelagt. Huset er 129 kvm + 24 kvm udestue.

Huset er opført i 1973 og har kun haft en ejer. Opvarmningsformen er fjernvarme og Energimærket siger C.

Huset byder på en god entré med plads til sko og overtøj. Fra entréen er der adgang til badeværelse og videre ind har vi den store stue og det åbne køkken /alrum. Køkkenet er et snedkerkøkken i super kvalitet. De synlig bjælker giver en charmerende ja nærmest sommerhusstemning.

Fra stuen er der udgang til fantastisk udestue med egen varmepumpe  (varme om vinteren og aircondition om sommeren). Der er udgang til den skønne have med masser af smukke træer, hyggekroge og blomsterbede.

I stueplan har I desuden et rummeligt badeværelse, et anvendeligt bryggers samt det første af boligens 3 værelser. De 2 øvrige findes på 1. sal, hvoraf det ene har indbyggede garderobeskabe og udgang til en herlig altan. Begge værelserne fremstår lyse og lette at indrette, mens også reposen er anvendelig som kontorhjørne. Derudover har du toilet på på 1 salen.

Græsmarken 23 er en fredelig beliggenhed og et børnevenligt område i det populære Munkekærkvarter. Stemningen minder allermest om et hyggeligt sommerhusområde idet vejen er lukket og grusbelagt. I gåafstand til Munkekærskolen, børneinstitution, Solrød Center, S-tog og ikke mindst dejlig badestrand. Langt det meste kan nås via det lukkede stisystem der går rundt i Solrød.

Vi glæder os til at vise jer huset. Ring for fremvisning allerede i dag. 

Boligtype
Villa
Kontantpris
3.595.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
129 m2
Grundareal
788 m2
Antal rum
3
Byggeår
1973
Ejerudgift pr. md.
3.423 kr.
Sagsnummer
231AH-001177
Energimærke
C
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for din tilmelding