KleinAdamsen

KleinAdamsen

Tæt på vandet
Åbent hus
Søndag 25/9 11:00-15:00
Billeder
Plantegning
Video
Kort

Søndre Strandvej 3
2680 Solrød Strand

Vi har nu æren at præsentere jer for en skøn og stor ejendom, med en endnu mere skøn beliggenhed kun 200m fra Jersie Strandpark – Velkommen til Søndre Strandvej 3.

Beliggenheden er helt i top. Inden for kort afstand er her både mange indkøbsmuligheder, pasningstilbud samt idrætscenter. På cyklen er du ikke langt fra Solrød Centret med de hyggelige caféer og butikker, Solrød S-togstation eller grønne områder som f.eks. Trylleskoven eller Karlstrup Kalkgrav.

Prikken over i´et, er at du for enden af Sdr. Strandvej, kun 200 m. fra hjemmet, har den smukkeste natur med charmerende indsøer og smuk sandstrand. Drømmer du om et liv ved kysten, så er chancen her.

Ejendommen rummer hele 204 kvm. bolig + 47 disponible rum og 1.076 kvm. Grund. God plads til parkering på grunden. Skøn stor ugeneret baghave med gode spots i form af pavilion samt terrasser.

Hvor skal man begynde, når der er så meget godt at fortælle.

Centralt i huset er familiens samlingssted og husets hjerterum. Til trods for, at der er mange skønne rum og opholdssteder, så er det åbne køkken-alrum her familien mødes, snakker og hygger både morgen, middag og aften. Har du små børn kan man sagtens forstille sig at lektielæsning klares alt imens maden tilberedes. Har man større børn så bliver dette samlingspunktet, hvor du møder dine børns venner, når de er på besøg inden de går for sig selv i et af de mange værelser. På 1. salen er der 2-3 gode værelser og en stort repos. 47 kvm. ud af husets 204 kvm. er på 1. salen, hvilket giver god mulighed for en helt privat afdeling/ måske teenageafdeling. Fra køkkenet er der adgang til to dejlige og charmerende stuer. Værelse med walk-in closet og adgang til badeværelse. Fra entréen er der ligeledes adgang til endnu et badeværelse.

Bryggers med håndvask, vaskemaskine og tørretumbler i den rigtige højde samt udgang til haven.

Stort disponibelt rum med gulvvarme. Teknikrum/jagtstue / værelse/ kontor.

Ejendommen og dens kvaliteter giver os personligt et smil på læben, hvorfor vi glæder os til at fremvise ejendommen for jer. Ring for fremvisning allerede i dag.

Boligtype
Villa
Kontantpris
7.400.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
204 m2
Grundareal
1076 m2
Antal rum
6
Byggeår
1964/1994
Ejerudgift pr. md.
5.570 kr.
Sagsnummer
231AH-001121
Energimærke
D
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for din tilmelding