KleinAdamsen

KleinAdamsen

Kundeanmeldelse

Hvad siger kunderne?

Vores største anbefaling går til Anders og Mette

Vi følte os mødt, og at det var et reelt samarbejde omkring at få huset solgt.

Vi havde vores tvivl om en nystartet lokal mægler, kunne sælge vores hus, men både viljen til at ville lykkes, men også det personlige forhold vi fik opbygget ret hurtigt fik os overbevist.

Vi kom fra en større kæde hvor vi havde været i 6 måneder, og vi følte os som “en i bunken”. Vi manglede feedback omkring huset, initiativer til at få huset solgt og meget mere. Mette og Anders leverer i den helt anden boldgade – vi kunne hurtigt mærke at de ønskede at hjælpe os og det var et samarbejde om tingene.

De formåede faktisk at få solgt huset på første fremvisning, og vi er næsten ærgerlige over det gik så stærkt, for det var faktisk et ret fedt samarbejde.
Vores største anbefaling går til Klein & Adamsen

Hilsen Stine og Peter, Byløkke 1

Nærværende, ærlige og kompetente!

Vi var i gang med at sælge vores hus og havde fået et tilbud og en vurdering fra en ejendomsmægler, da vores søn gjorde opmærksom på, at vi havde fået en ny lokal ejendomsmægler. Vi tog kontakt til Bedre BoligSalg Klein & Adamsen, og de var hurtige til at komme til kaffe og kigge huset igennem. Vi var ikke i tvivl, det var dem der skulle sælge vores hus, de var nærværende, ærlige og kompetente.

Skal vi på boligmarked igen, bliver det helt sikker med hjælp fra Anders og Mette.

Hilsen
Kirsten og Bo, Bækparken 24

En super oplevelse fra start til slut

Vi har netop solgt hus, alt er gået super nemt og problemfrit. Vi har hele tiden fået super rådgivning om alting, og der er samtidig lyttet til vores ønsker. Hurtig opfølgning på vores spørgsmål. Alt i alt, en super oplevelse fra start til slut.

Hilsen
Betina og Chris, sælger af Antilopevej 58

Vi har solgt hus på kort tid til overbud!

Mette og Anders besøgte os med henblik på en vurdering af vores hus. Vi oplevede en rigtig grundig gennemgang af vores hus, men også en vigtig snak om hvad vi gerne ville når vi havde solgt huset. Vi oplevede to engagerede og ærlige personer/mæglere, som ville os det bedste. Der var ikke noget forhastet over rådgivningen eller deres ageren overfor os og vi fik hurtigt et godt indtryk at dem og deres firma.

Til hussalget fik vi gode råd til hvordan det ville fremstå bedst i en salgssituation hvilket var vigtigt for os at vide da vi har boet i samme hus i 20 år og derfor måske ikke selv ville kunne se den med ”købers øjne”.
Vi har ikke solgt bolig før og var derfor helt grønne området. Vi havde mange spørgsmål som alle blev besvaret og vi følte stor tillid til at de var de rigtige til at hjælpe os godt videre.
Imens salget stod på, følte vi at de begge var meget tilgængelige. Vi blev ”holdt i hånden” igennem hele forløbet, fra første møde til nøgleoverdragelsen. Deres erfaring og kendskab til markedet gjorde, at vi satte huset helt rigtigt i udbud. Det betød det at der var flere købere til huset hvilket resulterede i at huset faktisk blev handlet til over udbudspris.

Da vi står og skal købe en anden bolig her i nærmeste fremtid agter vi også at bruge Bedre BoligSalg, Klein & Adamsen som køberrådgivere.

Vi vil klart anbefale Bedre BoligSalg, Klein & Adamsen til alle vi kender

Sanne og Gary, Tjørnevej 18

Tak for hjælpen, Mette og Anders

Vi valgte Jer som ejendomsmægler ved salget af vores mors hus – og det var det helt rigtige valg.I er hele vejen igennem troværdige, omhyggelige og nærværende. Og super søde 🙂
Vi har virkelig følt at I ville det bedste både for os som sælger, og for køberen af huset. Med Jeres indsats blev huset solgt i løbet af kort tid, og det er vi meget tilfredse med.

Vi ønsker Jer alt det bedste i fremtiden.

Sælger af Stentoften 13, Osted

Jeg blev som boligkøber ”fanget” af den gode energi

Jeg blev tidligt opmærksom på boligen, som var til salg, og jeg var straks interesseret. Der var dog nogle udfordringer ved huset, så jeg satte købet lidt på pause. Jeg blev dog så begejstret over at Anders efterfølgende kontaktede mig og oplyste at der var sat en murer på at løse et problem ved huset. Jeg synes, at det var en positiv attitude og jeg fik lyst til at se ejendommen igen.
Mette lød frisk i telefonen og Anders sprang til og arrangerede hurtigt en ny fremvisning. Jeg ved godt, at man siger, at en mægler skal være sælgers mand, men jeg føler at både Anders og Mette også har været til stor hjælp for mig som køber. Nu er der så mindre end 2 uger til at jeg kan overtage huset og jeg glæder mig meget.

Georg, kunde hos Klein & Adamsen

Holdt i hånden hele vejen

Vi har netop købt en bolig – det var ikke bare lige til, og vi var slet ikke kommet i mål uden Mettes kompetente råd, støtte og vejledning.
Vi er blevet holdt i hånden hele vejen, og når det så allermest sort ud eller når vi mistede overblikket kunne et simpelt telefonopkald give os ro i maven og overblik igen. Ikke nok med at Mette var til rådighed døgnet rundt, så var hun også aktiv i hele processen og var god til at ringe eller skrive bare for at høre hvordan det gik.
Som sagt var vi ikke kommet i mål uden Mette, og vi kan kun anbefale alle der står og skal købe en bolig at gøre brug af Klein & Adamsens’ køberrådgivning, det er de bedste penge jeg har brugt i mange år. Der er heller ingen tvivl om hvem jeg vil bruge når tiden kommer til at vores hus skal sælges.
Så gør jer den tjeneste at tage fat i dem hvis du står og skal sælge dit hus, men i den grad også hvis du står og skal købe. Du kan i det mindste ringe og høre hvad de kan gøre for dig, for jeg er sikker på at i også med det samme vil kunne mærke den gode energi og entusiasme de bidrager med.

Tak til Klein & Adamsen
5 stjerner herfra
Ann og Jesper

Kæmpe anbefaling herfra

Vi brugte Klein & Adamsen som købermælger i forbindelse med køb af vores kommende hus i Havdrup.
Vi følte fra første sekund, at vi var i trygge hænder og kunne straks mærke professionelisme, og under hele processen fik vi svar på alle de spørgsmål, vi havde.
Al kommunikation mellem salgsmælgler, bank og os selv blev ordnet at Mette Adamsen som guidede os gemmen på absolut bedste vis.
Derudover har Mette fremvist os flere boliger og er uden sammenligning den mest behagelige og empatiske mægler vi har mødt, i en branche hvor den slags er svære at finde.

Så 5 stjerner til Klein & Adamsen herfra Morten & Julie

En varm anbefaling herfra

Vi havde fornøjelsen af Ejendomsmægler Klein & Adamsen´s boligrådgivning, vedr. vores første huskøb. De fandt hurtigt nogle punkter i købsaftalen, som var vigtige for os i handlen, som der skulle tages hånd om. Alle vores spørgsmål blev klaret hurtigt og professionelt og vi følte os i gode hænder under hele købsprocessen. En varm anbefaling herfra.

Denise og Daniel

Salg af både ejerlejlighed og rækkehus

Anders er nok den mest troværdige ejendomsmægler vi har handlet med og mødt på de mange huse vi har set. Han var kompetent og  lyttede til vores ønsker og behov. Han prøvede ikke at sælge os noget bare for at sælge men ville finde det helt rigtige til os. I forbindelse  med vores salg har Anders hjulpet os flere gange. Første gang var med vores første ejerlejlighed hvor det var først møde med at skulle  sælge sit hjem. Det gik så godt at vi kontaktede ham endnu engang da vi 4 år efter skulle sælge vores rækkehus. Vi ønsker at give Anders  vores varmeste anbefalinger!
Tina og Mads, Holstedparken 6

Salg af hus til køberkartotek

Anders solgte vores hus for en højere pris til en køber fra sit kartotek end andre mæglere havde anbefalet os som udbudspris. Anders fik forhandlet hussalget på plads efter kun 4 fremvisninger og inden vi skulle starte annonceringen på nettet. Vi havde allerede fundet vores drømmehus så det var vigtigt at det gik stærkt. Køber ”drillede lidt” og trak nogen ting i langdrag men Anders gik ikke i panik og det gjorde os rolige og trygge i processen. Vi har ikke solgt hus før selv om vi har været boligejere i 15 år. Så det var rart at have en ærlig mægler der holder hovedet koldt og kan handle hurtigt når det gælder. Vi vil gerne give Anders og hans team vores aller bedste
anbefalinger.

Mette og Karsten, Strandmarken 14

Kompetent mægler

Vi kan på det varmeste anbefale den kompetente og meget erfarne ejendomsmægler/købermægler Mette Adamsen.
Vi havde Mette på vores købersag og vi var på intet tidspunkt i tvivl om at hun varetog vores interesser, hvilket da også viste sig ved, at hun flere steder kunne gøre os opmærksom på forhold vi aldrig selv ville have opdaget.
Mette er pålidelig og grundig og hun vender altid hurtigt tilbage. Hendes ekspertise stod til rådighed fra første fremvisning og frem til vi kunne sætte nøglen i døren.
Vi vil helt sikkert benytte Klein & Adamsen – Bedre BoligSalg, når vi en dag skal sælge vores nyerhvervede bolig.

MVH Didi

Solgt på 13 dage!

Tak for godt samarbejde! Jeg har været yderst tilfreds med mægler Anders Hansens rådgivning og har stolet 100% på hans kvaliteter samt forståelse for markedet og potentielle købere. Det har føltes rigtigt hele vejen. Jeg står jo nu her med en bolig der er blevet solgt på rekordtid for en pris jeg kun havde turde håbe på når man tænker på hvor hurtigt salget gik. Det er jo 10 år af mit liv jeg lige pludselig har ”solgt”, men forløbet kunne ikke have været bedre.
Glen, Topperne 2