KleinAdamsen

KleinAdamsen

Mød os

DIN ejendomsmægler

Forestil dig et samarbejde med den samme mægler fra start til slut. Fra den dag du søger en anden bolig, til nøglerne fra dit solgte hus skal overrækkes til den nye ejer. Det vil du opleve hos os. Her får du tryghed, kompetence og mange års erfaring. Det kan vi blandt andet tilbyde, fordi vi altid er to på opgaven. Gennem hele forløbet fra første møde til underskrift, er du i tæt dialog med begge indehavere, Mette og Anders.
Vi er begge køberrådgivere og kan hjælpe dig med at finde dit næste hus, forhandle priser og gennemgå dokumenterne. Vi er selvfølgelig også ejendomsmæglere og kan hjælpe med salget af dit hus. Hvilken rækkefølge det skal ske i, finder vi sammen en løsning på.
Vi ønsker kunder som kommer igen, og derfor gør vi os altid umage med vores arbejde -hvad enten det gælder dit køb- eller salg af bolig. Vi ønsker at give tilbage til vores lokalområde, og derfor håber vi, at du vil vælge os som din ejendomsmægler. Vi kender byen – for vi bor i byen!

Mød os!

Vores kontor ligger på Hovedgaden 7, hvor vi meget gerne giver en kop kaffe og får en god snak om dine evt. boligdrømme.
Hvis vi ikke lige er hjemme, så er vi ude at sælge boliger i dit lokalområde – eller måske en tur i Brugsen.

Mette Lili Adamsen

Ansvarlig indehaver, Køberrådgiver Ejendomsmægler, MDE

Lige siden Mette startede som ejendomsmæglerelev hos EDC Frederiksberg i 2001 har mæglerfaget haft hendes store interesse.
I 2004 blev hun uddannet ejendomsmægler og har lige siden arbejdet i branchen. Flere år med projektsalg, udvikling og udlejning heraf gør, at Mette har en stor bred faglighed. Kombinationen af faget, og det at møde mennesker, er i bund og grund det, hun brænder for. To dage på kontoret er sjældent ens.
Af natur er Mette positiv, nysgerrig og vil gå langt for sine kunder og skabe et godt resultat. At starte en forretning i den by hun selv bor i, er prikken over i’et – her kan mæglererfaringen og lokalkendskabet gå op i en højere enhed.
“Jeg håber og tror på, at os i Havdrup kan og vil handle lokalt således, at butikslivet kan blomstre, og jeg vil gøre mit for, at det kommer til at ske. Således vil en del af vores omsætning gå til at støtte lokale tiltag. Som en del af byen giver vi tilbage”

Anders Klein Hansen

Ansvarlig indehaver, Køberrådgiver Ejendomsmægler, MDE

Anders startede sin ejendomsmæglerkarriere, da boligmarkedet var bundfrossent i 2007, og det var nok det værst tænkelige tidspunkt.
Det kunne man måske tænke, men sådan så Anders ikke på det. Han fandt nemlig ud af fra første dag, at det blot betaler sig at gøre sig umage. Når tiderne er svære, så gør grundighed og ærlighed en kæmpe forskel. Det at blive lært op i et marked, hvor man ikke får et salg forærende, men hvor man skal kæmpe for det og gøre sig fortjent til det. Det er god læring.
Anders begyndte hos Estate Vesterbro, hvor der var mange ens boliger til salg ad gangen og derfor stor konkurrence. Han lærte således, at tingene ikke kommer af sig selv, hvilket han har taget med sig i karrieren.
Anders har været hos forskellige (store som små) mæglerforretninger og har aldrig glemt sine værdier. Derfor udtaler Anders; ”Jeg glæder mig som en lille dreng i en slikbutik til at starte vores egen forretning op, og jeg tror på, at man ved at skille sig ud fra mængden kan gøre en forskel. Det er super vigtigt at vælge den rette mægler første gang. Hos os vil du få enten Mette eller jeg til at stå for salget. Ikke en elev eller en anden, som måske ikke har helt styr på det”.