Søhøj 32, 2690 Karlslunde

Skønt rækkehus

Her er der gode energi-venlige vinduer og døre fra 2018, så der er lave varmeudgifter! Velkommen til Søhøj 32, et af de meget eftertragtede halve dobbelthuse i Karlslunde.
Gul murstensejendom opført i 1987 og med gode 114 kvm. fordelt på 2 plan.
Huset har en lys og indbydende entré hvor trappen til første salg også er. Hvidt og åbent køkken med smart halvvæg med køkkenbord på den ene side og spiseplads på den anden side af væggen. Fra køkken er der videre adgang til godt bryggers. Stuen er dejlig lys og med store vinduespartier mod den grønne have. Godt flisebadeværelse med bruseniche og vindue til udluftning. På første salen er her hele 3 gode værelser med ovenlysvinduer og skabe.
Skøn privat have med fliseterrasse, små træer, redskabsskur og grøn plæne. På "bagsiden" af huset er det store grønne areal som kun få huse har udsigt til, og dette hus på Søhøj 32 er et af dem.
Karlslunde er en by som har det hele. Masser af børnepasningsmuligheder, skoler, sportsaktiviteter, indkøb mv. Af forslag til cykelture med familien kan foreslås Karlstrup Kalkgrav, Kysten langs Køge Bugt, Trylleskoven og markerne som forbinder Karlslunde og Solrød. Er du til golf er der kun 2 km. til Solrød Golfklub. Landsbyen med den charmerende landsbykirke og hyggeligt gadekær er kun få hundrede meter herfra.
Området omkring Søhøj er stille og roligt. Her er gode naboer i alle aldersklasser, stisystemer og grønne velholdte fællesarealer. Der er kort afstand til offentlig transport, bussen er næsten lige ude for døren på Karlslunde Mosevej og ellers kan du cykle til Karlslunde station på kun 10 min.
Alt i alt et rækkehus der er indrettet optimalt og fremstår særdeles lyst og indbydende.

Vi glæder os til at vise dig huset!
~