Hovedgaden 12, 2690 Karlslunde

Christianslyst

Velkommen til Hovedgaden 12, en ikonisk bygning i Karlslunde landsby

Denne ejendom er helt unik og der findes ikke to af dens slags. I hvert fald ikke her i området. Tilbage i 1876 hvor bygningen blev opført, var det det første privatejede fællesmejeri i Karlslunde. Senere blev det til Christianslyst Afholdshotel og efterfølgende udviklede det sig til både spillested for de unge og områdets iskiosk.
Er du interesseret i at læse mere, så tag et kig her: www.karlslunde.dk/bygninger/christianslyst.htm


Ejendommen byder på mange kvm og mange gode rum. Du får i alt hele 234 kvm. bolig samt en kælder på 116 kvm. Huset har gennemgået en stor istandsættelse. Det er godt udnyttet med mange flotte og moderne detaljer, dog med stor respekt for den oprindelige stil. Du træder ind i huset i en stor møblerbar entré. Derfra er der adgang til køkken alrum i åben forbindelse til en stor stue, med flotte og charmerende gulv til loft vinduer mod haven som alle kan åbnes og bruges som terrassedøre. Stueplan byder desuden på tre gode værelser mod gaden samt flot badeværelse.
Førstesalen giver et fantastisk førstehåndsindtryk, med et kæmpe stort fællesrum hvorfra der er adgang til en hyggelig hems. Kvistene er med til at give god plads på førstesalen samt en masse lys. Derudover er der tre gode værelser hvor det ene har udgang til stor balkon, samt endnu et badeværelse.
Kælderen er hele 116 kvm. og her er der mulighed for en masse opbevaringsplads. Her findes også husets varmekilde som pt. er gasfyr. Det kan dog nemt skiftes til en luft til vand varmepumpe (tilbud forelægger).
Haven er stor og byder både på en skøn flise - og træterrasse. Der er desuden dejlig meget grønt at kigge på i form af stor græsplæne samt flotte træer og buske.


Området er ideelt til børnefamilier. Her er hverken langt til skolen eller indkøb. Karlslunde Skole er kun et par hundrede meter væk og de daglige indkøb kan gøres i den lokale Brugs der kun er ca. 100 meter fra hoveddøren. Stranden og Mosede Fortet er kun ca. 15 min væk på cykel. Cykler man den anden retning så kan Kalkgraven nås på kun 20 min. Et naturskønt område som kan nydes hele året rundt. Gadekæret i Landsbyen skaber den helt rette landsbystemning. Transportmuligheder er mange her. Motorvejen er i kort køreafstand og man kommer nemt til både København, Køge og Roskilde med offentlig transport. Landsbyen er også kendt for et trygt børnemiljø hvor der kan leges i gaderne og man kan besøge sine venner i gåafstand. Derudover bliver der gjort meget ud årlige traditioner som b.la. en stor Fastelavnsfest og gyserdagen Halloween som afholdes på "Gyserstræde".

Vi glæder os til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag.