Birkedevejen 30, 4130 Viby Sjælland

1 plans hus

Velkommen til Birkedevejen 30 - smedens hus.

Huset, der ligger lige, der hvor vejen knækker, lidt højt med god udsigt over landskabet, kan nu blive dit.

Ejendommen er opført i 1963 og materialerne er gedigne. Sælger har vedligeholdt huset pænt, hvilket fremgår af rapporterne. Taget er skiftet i 1999 til eternitskiffer, ligesom vinduerne også er skiftet i løbet af årene.
Haven som du finder både foran og bagved huset er særdeles skøn og sirlig anlagt - her er tænkt over tingene. Huset er højt placeret på grunden, hvorfor man får god udsigt og en følelse af privatliv.

Foruden selve huset og haven medfølger endvidere skur, stort loftrum til opbevaring, drivhus og garage.

Huset består af lang fordelingsentré med indbyggede skabe. To værelser samt stort soveværelse. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Lille bryggers/fyrrum med separat udgang. Køkken i flotte hvide elementer og fuldt forsynet med hårde hvidevarer. Køkkenet har foruden megen skabsplads også spiseplads. Kæmpe stue med store vinduespartier og flotte trægulve. Hyggelig "pejsestue" på 22 m2, der kommer ud over boligkvadratmeterne. Pejsestuen er eminent til hyggen på de kolde vinterdage, her kan varmen fra kakkelovnen nydes. Fra begge stuer er der smukt kig til haven og fra pejsestuen er der udgang til stor overdækket terrasse, der vender perfekt i forhold til solen.

Viby ligger ganske centralt på Sjælland med gode forbindelser til omverdenen. Her er let adgang til motorveje og direkte togforbindelser til hovedstaden på kun 36 min og Roskilde på kun 6 min. Her er gode skoler både kommunal og privat, gode institutioner, apotek, dagligevarerbutikker, blomsterhandler, cykelhandler, lægehuse og tandlæge og for ikke at nævne et meget aktivt idrætsog foreningsliv med et helt nyt kulturhus. Omkring selve huset er gode naboer og masser at natur/skoven.

Sælger ejet huset i mere end 50 år, hvorfor det er blevet tid til at finde nogle nye ejere, der forhåbentlig kan få lige så mange gode år i huset, som sælger har haft. Vi glæder os meget til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag.