Svenstrupvang 3, 4622 Havdrup

God planløsning

Velkommen til Svenstrupvang, en god gedigen ejendom velegnet til børnefamilien.

Vejen er blind og ungerne kan derfor trygt rende og lege ude foran huset. Stisystemerne får jer hurtigt rundt, hvad enten det er til skolen, institutioner, indkøb eller bus/tog. Alt ligger i gå afstand, hvilket gør Svenstrupvang til et rigtigt lille smørhul.

Huset vi præsenterer er fra 1976 og byder på hele 144 super veludnyttet m2 i ét plan. Foruden selve huset er der garage med lille værksted på i alt 40 m2 og stor dejlig have, der vender helt perfekt, det være sig i forhold til sol og privatliv.

Energimærket siger C og huset opvarmes i dag med naturgas. Solrød fjernvarme etablerer fjernvarme fra Solrød biogas i området og kan snarest tilbydes her også. Læs evt. mere på https://www.solrod.dk/borger/aktuelle-projekter/fjernvarme-i-havdrup-fase-2.

Planløsningen: Rummelig og praktisk indgang via bryggers. Køkken i åben forbindelse til spisestue med brændeovn samt endnu en stue med store vinduespartier og loft til kip. Fra stuerne er der smukt kig til haven samt udgang til overdækket terrasse og derfra stor skøn have. I sommerhalvåret kan terrassedøren stå åben og ungerne løbe ind og ud af huset...
Køkken samt stuerne er midtercentreret i huset og klart husets hjerte - her kan familien samles både til hverdag og til fest.
Bryggers og køkken er med gulvvarme. Foruden de skønne opholdsrum får I 4 gode soveværelser (3 stk i den ene ene af huset samt 1 stort i modsat ende af huset). Badeværelse med bruseniche samt gæstetoilet samt hovedindgang/entré.

Huset er klart et besøg værd, vi glæder os til at fremvise huset for jer, ring for fremvisning allerede i dag.