Biensvej 23, 4621 Gadstrup

Energioptimeret ejendom

Velkommen til Biensvej 23

Her får I huset, hvor alt er energioptimeret og den daglige drift ikke bliver meget billigere. Energimærket siger B.
Nyt tag (2021) med integreret solceller (Solarstone) på 5kW og med batteripakke på 5,8 kWh, samt en luft til vand varmepumpe fra juli 2021

Boligen:
Huset fremstår i god stand og leder I efter noget specielt, så behøver I ikke kigge længere. I 2003 fik stuen en tilbygning, hvor hele gavlen er af glas. Dette sammen med et fantastisk loft til kip, giver en helt særlig wow-fornemmelse. Stuen er klart husets hjerte. Her kan der hygges med familie og gæster året rundt. Brændeovnen sikrer hyggen på de kolde vinterdage. Fra stuen er der udgang til flot nyere anlagt træterrasse, hvor sommeren kan nydes i fulde drag.
Køkken i forbindelse med stuen. Bryggers med separat indgang, samt værelse (oplagt til en teenager). Endvidere tre gode soveværelser ét med walk-in. To gode badeværelser.

Automatisk port for enden af indkørslen. Haven er nydelig anlagt med masser af gode spots og privatliv. Den nye træterrasse fra 2022 er helt fantastisk og dejlig stor.


Anneks:
Et super godt disponibelt rum på 46 kvm. Her er opsat en økonomisk luft til luft varmepumpe. Her er to gode rum, et tekøkken og et badeværelse med en el varmtvandsbeholder. Bygningen er ideel til store hjemmeboende børn, gæsteværelse mv. Der er ydermere et rum mod vejen som kan bruges som f.eks. varer til hjemmevirksomheden, eller blot til opbevaring som tagboks, cykler osv.

Skur/værksted:
Dejligt stort isoleret skur på 24 kvm, som er velegnet til værksted/hobbyrum.

Området:
På Biensvej bor du tæt på flot natur ved Gadstrup mose som blot er et stenkast væk fra børnehuset Hyldebo. I Gadstrup er et godt naboskab hvor man hilser på hinanden og her er et super foreningsliv med både spejdere og FDF'er og til de unge mennesker er der kun ca 700m. til ungdomsklubben. Du er hverken langt fra indkøb i den lokale dagligbrugs / Rema 1000 eller fra fitness som kan dyrkes ved Ramsøhallen hvor her både er tennisbaner og fitnesscenter. Ved siden af Ramsøhallen ligger Gadstrup skole og SFO.
Har I hund kan den luftes ved den gamle sportsplads hvor her også er en lille legeplads. Hunden kan løbe frit i den indhegnede hundegård.
Du kan gå til stationen hvor "Lille Syd" kører mellem Roskilde og Næstved. Du er i Roskilde på kun 7 min.
I Gadstrup er der fred og ro, men ikke langt fra noget.

Her er det ejer selv der glæder sig til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag.