Ræveholmsvej 34, 2690 Karlslunde

Sagde du Morten Korch?

Idyllisk bindingsværkshus fra 1840 med stråtag beliggende i eftertragtet område i Karlslunde - tæt på vandet mm.

På en rolig villavej i hjertet af Karlslunde slår I dørene op til et hjem ud over det sædvanlige med masser af plads. 231m2 bolig samt 34 m2 udhus med loftsrum, der kan bruges til b.la. værksted/hobbyrum eller lign.
Fra det øjeblik du kommer ind på gårdspladsen sænker skuldrene sig og åndedrættet bliver dybere og mere roligt. Du er i en anden tid her. Gitterjernporten lukker automatisk efter dig og det er et billede af at den moderne og hektiske verden er udenfor denne matrikel. Du tages tilbage i tiden, hvor det man ikke nåede i dag, når man nok i morgen. Bygningen er selvfølgelig vedligeholdt men ellers kunne du lige så godt befinde dig i slutningen af 1800´tallet.

Boligen byder på en stor entré. I stueplan er der gæstetoilet, bryggers/teknikrum og køkken med spiseplads. Køkkenet har foruden smukt kig til haven også plads til jer der ynder at have gæster, et skønt leverum. Stor stue med loft til kip og charmerende åben pejs. I denne afdeling er her også plads til kontoret, et gæsteværelse/aflukket hems, samt charmerende lys udestue med meget glasparti. Stort værelse med tilhørende badeværelse samt husets bagindgang og et stort bryggers. Første sal byder på to gode værelser. Badeværelse i den ene ende og et toilet i den anden ende.

Haven eller skal vi kalde det parken, er så skøn og smuk. Ordet idyl kan vi heller ikke komme udenom her. Man har gjort rigtig meget ud af at anlægge en have som giver ro i sindet med sit eget lille vandløb, flere hyggekroge og flotte træer og buske. Dyrelivet som henter foder her i parken får kun økologisk, da ejer passer på både dyrene og sit grundvand.

Ejendommen er til jer, der ønsker noget helt særligt. Her får I foruden en bid historie også masser af charme og leverum (både inde og ude).

Området: Du vil her bo i et af de mest eftertragtede områder i Karlslunde. Her er man meget tæt på vandet, lokalt supermarked hvor du kan gøre dine daglige indkøb i gåafstand og den lokale bager som ligeledes er få meter herfra. Ud over indkøb i Ræveholmscentret så er der også flere lokale spisesteder.

Vi ser frem til at vise jer denne skønne ejendom.