Skolevej 38, 4622 Havdrup

188 m2 og super skøn have

Velkommen til Skolevej 38.

Ejendommen er opført i 1915 og rummer 188 bolig m2. Dertil garage, der i dag benyttes som værksted. Ejendommen kan også tilgås fra Svenstrupvang, hvilken sælger benytter i dagligdagen.

Placeringen er central og herfra kommer I nemt til skolen og idrætshallen. Stisystemerne får jer nemt og trygt rundt i byen. Havdrup har gode indkøbsmuligheder i form at Netto og Super Brugsen. Bus og tog tager jer nemt til de omkringliggende byer. Byen har et godt foreningsliv med masser af aktiviteter og tilbud for såvel børn, unge, voksne og seniorer.

Huset rummer entré med adgang til stort værelse samt køkken. Køkkenet er med spiseplads. Stor dejlig lys stue, som sælger benytter som spisestue. Lille pejsestue, hvor der er udgang til gårdhave til begge sider. Derfra videre ud til den skønne og ugeneret have. Tilbygning med to rum, en stue og et arbejdsværelse. Badeværelse med brusekabine. Garage/værksted. Loftsrum over værkstedet med plads til opbevaring. På 1. sal er der to gode soveværelser samt gang med masser af skabsplads.

Mulighed for parkering fra Svenstrupvang-siden og evt. på egen matrikel.

Huset er til jer der skal have plads både inde og ude. Planløsningen giver masser af muligheder. Tilbygningen kan være til jer der skal bruge arbejdsro og plads, eller en stor teenage-afdeling måske hobbyrum. Perfekt hus til jer med dine/mine børn. Huset fremstår velholdt med masser af lysindfald og smukke trægulve.

Her får I mange m2 for pengene. Vi glæder os til at vise jer huset - ring for fremvisning allerede i dag.