Thujavangen 27, 4622 Havdrup

Skøn familievilla

Velkommen til Thujavangen 27.
Ejendommen ligger for enden af en lukket villavej i et børnevenligt kvarter med stistystem til bl.a. vuggestue, børnehave, skolen og idrætshallen. Havdrup er en stationsby mellem Køge og Roskilde og en del af Solrød Kommune. Byen har gode indkøbsmuligheder og et super godt foreningsliv. Masser af natur omkranser byen.
Huset er en smuk rødstensvilla fra 1969, der rummer hele 196 etagemeter fordelt på 166 m2 bolig samt 30 m2 højloftet kælder. Flot tegltag fra 2009 med tagrender og nedløb i zink. Stor lys vinkelstue med god plads til såvel sofagruppe samt spisestue. Lyset vælter ind i stuerne fra de store vinduespartier. Udgang til have og terrasse fra stuerne.
Vordingborgkøkken ligeledes fra 2009. Køkkenet er med spisekrog og fuldt forsynet med hårde hvidevarer. Fra køkkenet adgang til stort praktisk bryggers med masser af skabsplads samt separat indgang - et praktisk rum. To store nyere badeværelser med bruseniche og gulvvarme. 3 gode soveværelser. 30 m2 klinkebelagt rum i kælderen. Huset opvarmes med fjernvarme og energimærket har fået C.
Huset fremstår i god stand.
Haven er skøn og vender helt perfekt i forhold til solen. Endvidere 28 m2 muret garage.
Vi glæder os til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag.