Hovedgaden 7, 4621 Gadstrup

Perfekt familievilla

Velkommen til Hovedgaden 7 i Gadstrup.

Huset er opført i 1931 og meget af den gamle charme er velbevaret til trods for at huset er meget up to date. I får et hus med sjæl og charme (både inde og ude). Hele 148 m2 bolig samt 30 m garage og en udestue på 18m2. Haven er skøn med masser af gode spots. Her er en smuk nysået græsplæne, med plads til leg og boldspil.
Huset består af entré. Badeværelse med vaskesøjle. Flot nyere køkken i hvide elementer, fuldt forsynet med hårde hvidevarer samt spiseplads. Stor dejlig lys stue med lys fra flere sider. Lysindfaldet samt loftshøjden giver en skøn rummelig fornemmelse. Udestue. Bryggers/home-gym/værksted. Trappe til 1.sal.
1. salen består af 2 gode børneværelser samt stort forældresoveværelse med tilstødende walk-in. Rummelig repos. Gæstetoilet.

Området:
Her bor du tæt på flot natur ved Gadstrup mose som blot er et stenkast væk fra børnehuset Hyldebo. I Gadstrup er et godt naboskab, hvor man hilser på hinanden og her er et super foreningsliv med både spejdere og FDF'er og til de unge mennesker er der få hundrede meter til ungdomsklubben. Du er hverken langt fra indkøb i den lokale dagligbrugs / Rema 1000 eller fra fitness som kan dyrkes ved Ramsøhallen, hvor der både er tennisbaner og fitnesscenter. Ved siden af Ramsøhallen ligger Gadstrup skole og SFO.
Har I hund kan den luftes ved den gamle sportsplads hvor her også er en lille legeplads. Hunden kan løbe frit i den indhegnede hundegård. Du kan gå til stationen hvor "Lille Syd" kører mellem Roskilde og Næstved. Du er i Roskilde på kun 7 min. I Gadstrup er der fred og ro, men ikke langt fra noget.

Vi glæder os helt enormt til at vise jer huset - ring for fremvisning allerede i dag.