Græsvænget 3, 2680 Solrød Strand

Lukket villavej - hus med mange etagemeter

Velkommen til Græsvænget 3.

Beliggenheden er attraktiv og tæt på alle byens tilbud. Kvarteret er lukket og de trafiksvage veje og stisystemer skaber her trygge rammer at færdes i. Her er det gode naboskab i højsæde og I får det bedste af to verdener med masser af fred og ro og samtidig nem og hurtig adgang til alt, hvad det kræver at få hverdagen til at glide nemt for alle medlemmer af familien.

Huset er opført i 1977 og fremstår i rigtig god stand. Sælger har haft stor fokus på rammerne. Vinduer er skiftet og der er efterisoleret på loftet. Endvidere er murværket og soklen blevet renoveret. Stueetagen rummer 96 m2 og det samme gør underetagen. Bemærk at kælderen er så høj at der er direkte udgang til terasse og have.. Det betyder at en stor del af kælderen er godkendt til beboelse.

I dag rummer huset: Entré. 3 gode værelser. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Stue samt køkken. Ny køber vil muligvis åbne helt op mellem stue og køkken, hvilket vil skabe et helt fantastisk stort køkken-alrum. Lysindfaldet på hele stueetagen er skønt.
Underetagen består af stort vaskerum/bryggers. Badeværelse med bruseniche. To gode værelser i forlængelse af hinanden. Endvidere stor stue med brændeovn og direkte udgang til afskærmet terrasse samt have. Haven er syd/vestvendt og vender derfor helt perfekt i forhold til solen. Ydermere er haven aflukket og helt og aldeles ugeneret. I haven er der et godt brændeskur samt 24 m2 garage. Forhaven giver plads til parkering af to biler.

Huset opvarmes med naturgas og energimærket siger C.

Vi glæder os til at vise jer huset - ring for fremvisning allerede i dag.