Rørvænget 10, 4622 Havdrup

Brøchner Nielsen hus med swimmingpool

Velkommen til Rørvænget 10.

Rørvænget 10 ligger godt placeret i Havdrup og ideelt for jer med børn. Her kan ungerne nemlig lege trygt på vejen der ender blindt og endnu vigtigere gå selv i skole uden at skulle krydse store veje. Skolen ligger blot 400 m fra boligen, hvorfor hverdagen her bliver ekstra nem.
Havdrup er et lille smørhul af en stationsby mellem Solrød, Roskilde og Køge. Alt her emmer af ro og byen er omkranset af natur og marker. Skolen går til 9. klasse. Der er flere vuggestuer og børnehaver i byen. Den lokale Borgerforening gør et eminent stykke arbejde og her er et sandt mekka for både børn og voksne. Halloween, Høstfest og Juletræsfest er blot noget af det. Bakkerne er til jer der ønsker at gå en tur i grønne omgivelser og måske fange en haletudse. Indkøb i Havdrup er landets ypperste - Super Brugsen er kåret til Danmarks bedste af sin slags. Sporthallen og den tilhørende kunstgræsbane giver hele familien rige muligheder for sportsaktiviteter. De gode stisystemer får jer nemt. trygt og hyggeligt rundt i byen.

Huset er tegnet af arkitekt Brøchner Nielsen og er et af hans særdeles kendte A huse. Sælger har i 2021 lagt helt nyt tag på. Bemærk at energimærket er fra inden taget blev skiftet. Huset består af Bryggers. Køkken i halvåben forbindelse til den store stue. Stuen rummer så fint både spiseafdeling samt tv-stue. Fra stuen udgang til stor udestue. Badeværelse med brus. 1. salen består af 3 værelser. Såfremt køber ønsker det kan der sagtens etableres toiletrum på 1. sal. Endvidere loftsrum.
Hele underetagen indbyder til at familien kan være samlet - et fantastisk leverum. Her er masser af lys og kig til både forhave og baghave. Haven er flot beplantet - nem at holde og swimmingpoolen gør sommerdagene endnu sjovere. Her kan livet nydes i fulde drag.

Garage samt pergola. Fin mulighed for parkering på matriklen.

Sælger har kræset om huset og har foruden nyt tag også lagt nye gennemgående gulve i alle rum. Dørene er skiftet, samt gerigter og fodpaneler. Alle vægge er fuldspartlet og malet. Nye trelags vinduer i gavl på 1. salen mod nord. Sælger har desuden peppet både køkken og badeværelse op samt meget mere... Boligen fremstår derfor flot og indflytningsklar.

Vi glæder os til at vise jer huset - ring for fremvisning allerede i dag.