Nørreledet 14, Lellinge, 4600 Køge

Utrolig flot og nyistandsat hus på en lukket villavej

Velkommen til Nørreledet 14

Her er planløsningen ideel til børnefamilien med stort forældresoveværelse i den ene ende af huset samt stor lækker terrasse i lukket have.

Beliggenheden er helt i top med kort afstand til alle hverdagens gøremål og skøn grøn natur i nærområdet.
Huset indeholder; Stor entré med stort skab til overtøjet og indgang til badeværelset. Her er også indgang til husets store bryggers med videre adgang til værelse.
Husets hjerte er det lækre køkken/alrum som er i åben forbindelse med den store stue samt spiseafdelingen. Det er virkelig et fantastisk rum at opholde sig i. Flotte spots i loftet og store arbejdsfalder i køkkenet og masser af opbevaringsplads samt gode hårde hvidevarer i mærket Gram. I den anden ende er opholdsstuen med sofaafdeling. Store vinduespartier giver huset en dejligt lysindfald,
Her er i alt 3 værelser men der kan nemt laves et mere der hvor der i dag er spiseafdeling. 2 gode og super flotte badeværelser. Nye vinduer, pudset facade og hele huset er i en general meget flot finish hvilket gør det meget nemt at flytte ind i.
Skøn privat og ugeneret have med både stort græsareal og kæmpe stor træterrasse. Gode parkeringsforhold til husets med b.la. stor dobbelt carport. Her er tilmed Fibernet fra Waoo

Beliggenheden er, som den skal være; nemlig med kort vej til alle hverdagens fornødenheder og frodig natur, mens også den attraktive planløsning står fuldstændig klar til, at en heldig børnefamilie vil finde sig til rette.
Lellinge er kendt for at være et særdeles trygt og familievenligt område. Lellingeskoven får I opfyldt drømmene om den grønne natur som er så skøn at have i gåafstand. Her finder I også Køge Å og en lejrplads med shelter og bålplads, der inviterer til gode stunder under åben himmel. Af indkøb er der kun ca 500 m. til Dagli´Brugsen og kun små 20 min. cykeltur bringer dig til skole og institution ved Køge Gymnasium. Du er også nemt på Køge Torv hvor cafeer og specialforretninger kan nydes samt den hyggelige atmosfære fornemmes også når de forskellige højtider fejres på Torvet. Du er nemt på motorvejen som bringer dig nemt til både København mod nord, Ringsted mod vest og Vordingborg mod syd.

Vi ser frem til at vise dig denne skønne og nyistandsatte bolig.