Søndre Strandvej 3, 2680 Solrød Strand

Stor pragtfuld ejendom tæt på vandet. 204 kvm. bolig + 47 m2 disponibelt rum

Vi har nu æren at præsentere jer for en skøn og stor ejendom, med en endnu mere skøn beliggenhed kun 200m fra Jersie Strandpark - Velkommen til Søndre Strandvej 3.
Beliggenheden er helt i top. Inden for kort afstand er her både mange indkøbsmuligheder, pasningstilbud samt idrætscenter. På cyklen er du ikke langt fra Solrød Centret med de hyggelige caféer og butikker, Solrød S-togstation eller grønne områder som f.eks. Trylleskoven eller Karlstrup Kalkgrav.
Prikken over i´et, er at du for enden af Sdr. Strandvej, kun 200 m. fra hjemmet, har den smukkeste natur med charmerende indsøer og smuk sandstrand. Drømmer du om et liv ved kysten, så er chancen her.
Ejendommen rummer hele 204 kvm. bolig + 47 m2 disponibelt rum og 1.076 kvm. Grund. God plads til parkering på grunden. Skøn stor ugeneret baghave med gode spots i form af pavilion samt terrasser.
Hvor skal man begynde, når der er så meget godt at fortælle.
Centralt i huset er familiens samlingssted og husets hjerterum. Til trods for, at der er mange skønne rum og opholdssteder, så er det åbne køkken-alrum her familien mødes, snakker og hygger både morgen, middag og aften. Har du små børn kan man sagtens forstille sig at lektielæsning klares alt imens maden tilberedes. Har man større børn så bliver dette samlingspunktet, hvor du møder dine børns venner, når de er på besøg inden de går for sig selv i et af de mange værelser. På 1. salen er der 2-3 gode værelser og en stort repos. 47 kvm. ud af husets 204 kvm. er på 1. salen, hvilket giver god mulighed for en helt privat afdeling/ måske teenageafdeling. Fra køkkenet er der adgang til to dejlige og charmerende stuer. Værelse med walk-in closet og adgang til badeværelse. Fra entréen er der ligeledes adgang til endnu et badeværelse.
Bryggers med håndvask, vaskemaskine og tørretumbler i den rigtige højde samt udgang til haven.
Stort lækkert disponibelt rum med gulvvarme, klædeskabe og generelt bare et dejligt ekstra rum at have. Teknikrum/jagtstue / værelse/ kontor.
Ejendommen og dens kvaliteter giver os personligt et smil på læben, hvorfor vi glæder os til at fremvise ejendommen for jer. Ring for fremvisning allerede i dag.
~