Rørsangervej 12, Ejby, 4623 Lille Skensved

Villa på 216 etagemeter og lave energiomkostninger

Velkommen til Rørsangervej 12- et skønt hus med udsigt.

Her er lave energiomkostninger, et godt energimærke (C) og muligvis er der fjernvarme på vej!

Ejby ligger i smukke omgivelser med kun 8 km. til Køge Torv. Der er nem infrastruktur til hele Sjælland ligesom der er et godt stisystem til Ejby Skole, Ejby skov, indkøb, børnehave m.m.

Huset er opført i 1972 og er løbende moderniseret og vedligeholdt. Huset er opvarmet med naturgas og har solfanger/solvarme på taget, hvorfor energimærket siger C.

Dobbelt garage med tilhørende skur samt carport. Villaen vi sælger har specialtilladelse til lastbilparkering på grunden.

Huset er hævet over terræn, hvilket giver en fantastisk udsigt fra det øjeblik man træder ind i entréen. Stuetagen på 108 m2 består af, to gode soveværelser med masser af lys. Stort badeværelse med både kar og brus. Køkken i åben forbindelse til spisestue og stuen. Nyere opført udestue, hvorfra man kan nyde udsigten. Fra udestue nedgang til terrasse og have. Grunden måler 878 m2 og har mange gode spots og fliseterrasse, hvor aftensolen kan nydes i fulde drag. Flot lys højloftet kælder på 108 m2 bestående af: Gildesal/slyngelstue, hvor hele familien kan samles til festivitas. To gode rum. Viktualierum. Stort badeværelse samt fyrrum. Kælderen fremstår særdeles tør og anvendelig. Desuden med separat indgang til kælderen udefra, perfekt til teenageren.

Her får du meget for pengene, ring for fremvisning allerede i dag.