Ingesvej 14, 2690 Karlslunde

Pragtfuldt hus med masser af plads

Velkommen til Ingesvej 14. En skøn villa beliggende på en lukket vej tæt ved flot natur. Det fås ikke meget bedre.
Opvarmning: Fjernvarme snarest. Nuværende gasfyr kan udskiftes til en varmepumpe, eller du kan vente til fjernvarmen bliver installeret fra 2023 (Fase 1: 2023-2026).
Området: Her er ikke mange meter til et dejligt rekreativt område med søer, vandløb og fritgående får. Hopper du på cyklen har du børneinstitutioner, skole og idrætshal indenfor få minutter. Fitnesscenter og indkøbsmuligheder er her også. Skal du til København eller en anden større by er der ikke langt til motorvejen og endnu kortere er der til Karlslunde station.
Boligen: Du bliver budt indenfor i en dejlig åben og lys entré. Både hoveddør og sideparti er i glas, hvilket giver et dejligt lysindfald. Stuen er en stor og rummelig vinkelstue med god plads til stort spisebord og sofaarrangement. Hvis der skulle være behov for et ekstra værelse, vil det være relativt nemt at sætte en væg op bagerst i stuen.
Boligen byder desuden på et dejligt stort og lyst køkken med god skabs- og bordplads. Her er to flotte og velholdte badeværelser, hvoraf det ene er renoveret i nyere tid.
Huset har to store værelser. Det ene var oprindeligt opdelt i to, så det ville nemt kunne opdeles ige,n hvis behovet er til det. Det andet har egen indgang og store vinduespartier ud mod haven. Dejligt rummeligt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.
Til huset hører en dejlig grøn have som er godt opdelt med plads til både overdækket terrasse, legeplads og redskabsskur. Den er nem at holde og den lille robotplæneklipper holder græsset pænt.
Her er også carport.
Vi glæder os til at vise dig huset
~