Hovedgaden 33, 4622 Havdrup

NU med fjernvarme & kæmpe garage på 143 m2

Velkommen til Hovedgaden 33 - en smuk murermestervilla fra 1919 med mange muligheder.
Her er boligen til jer der drømmer om god plads. Ejendommen rummer 171 m2 bolig (plus det løse) samt en stor garage på 143 m2. Såfremt I går med tanker om at bo flere generationer sammen, så er Hovedgaden 33 en oplagt mulighed. Såfremt I har jobs, der kræver plads på matriken, giver garagen mulighed herfor. Bemærk at garagen også indeholder badeværelse samt the-køkken.
Hovedgaden 33 er centralt beliggende i Havdrup. Fjernvarmen er netop blevet tilsluttet ejendommen. Her er I tæt på indkøb og togstationen (gåafstand). Skolen ligger blot en lille km fra boligen og institutioner under 500 m.
Havdrup er en lille stationsby mellem Køge og Roskilde. Byen er omkranset af marker og natur. Her er smukt året rundt. På trods af byens knap 4000 beboere så er der masser af aktiviteter og fællesskab. Hallen holder mange kom-sammen´er, alt lige fra Banko, juletræsfest for ungerne. børnedisko, bymøder og meget andet. HGI har i øvrigt et rigtig fint sportsprogram.
Bakkerne ligger kun en gåtur fra boligen og er et dejligt område til en gå eller løbetur. Det er også her der holdes Halloween.
Stueetagen består af: 2 stk. entré. 3 badeværelser. 2 stuer ( idag spisestue og dagligstue). 1 stk. køkken i hvide elementer. 1. stk. soveværelse med walk-in.
1.salen: 2 store værelser, samt stort alrum med køkken.
Husets rammer er med sprosset vinduer og fine gamle trægulve, således murermesterstilen er "bevaret".
Garagen: Stort garageareal samt to lagerrum. The-køkken samt badeværelse. Endvidere udbud/depotrum.

En bolig der er meget andet end blot en bolig. Her er plads til alt lige fra den store pladskrævende familie, evt. flere generationer der ønsker at bo under samme tag. Til håndværksmesteren der skal have plads hjemme.
Vi glæder os til at vise jer boligen, ring for fremvisning allerede i dag.