Domusvej 3, Jersie, 2680 Solrød Strand

Hus i god stand og skøn beliggenhed

For enden af stille lukket vej i Jersie Landsby findes et 1-plans hus fra 1971 i rigtig god stand. Løbende vedligeholdt med f.eks. gulvvarme i store dele af huset, tag fra 2015 og nyere garage - så bliver det ikke meget bedre. Ydermere er her hele 172 m2. bolig samt dejlig grund på 849 m2. Beliggenheden er helt i top! Nuværende ejer har boet her i 32 år. Er du den næste der skal bo her så længe…
Et overdækket indgangsparti og en stor entré byder dig velkommen i dette skønne hjem. Fra entreen videre til fordelingsgangen med adgang til hele 3 gode værelser og 1 badeværelse samt et gæstetoilet. Husets hjerte er det store lyse køkken-alrum der forbinder værelsesafdelingen med opholdsrummene. Et skønt sted for familien at samles eller til jer der ynder at have gæster. Fra alrummet er der udgang til skøn terrasse og have. Fra køkken kommer man ud i stort bryggers med separat ind/udgang. Dejlig grøn have i rolige omgivelser.
Den idylliske Jersie Landsby byder på hyggelig atmosfære, gode naboer, lokale tiltag og nem adgang til naturen. I Jersie hersker den autentiske landsbystemning stadig, og man bliver en del af et børnevenligt nabolag med folk i alle aldre. Børnefamilierne nyder godt af nærheden til Jersie Privatskole, som ligger blot ca. 300 meter fra huset. Der er også god mulighed for folkeskole i både Havdrup og Solrød Strand, som I kan køre til på mindre end 10 minutter.Sælger udtaler: Vi har været virkelig galde for at bo her. Beboerne er helt fantastiske og her er børn og unge i alle aldre. Vi nyder fællesarrangementerne som f.eks. fastelavn, Bingo, fællesspisning og sommerfesten med kagekonkurrence. At vi bor på en lukket vej er virkelig dejligt. Her er fred og ro men alligevel ikke mange minutter til f.eks. indkøb i Solrød St.
Vi glæder os til at vise jer boligen, ring for fremvisning allerede i dag.