Kildebo 40, 4622 Havdrup

Enderækkehus med carport

Velkommen til Kildebo 40

Nu udbydes et af de særdeles gedigene og populære rækkehuse i det gamle Kildebo. Rækkehuset er opført i 1980, opvarmes med fjernvarme og energimærket siger A.

Beliggenheden er helt ideel. I er tæt på alle hverdagens fornødenheder. Indkøb og offentlig transport (bus & tog) er i gåafstand fra boligen. Kildebo 40 ligger særdeles privat og foreningen råder over egne p-pladser samt fælles skur. Boligen har egen carport.

Alt ved boligen fremstår velholdt og yderst præsentabelt. Flisebelagt forhave, hvor morgensolen kan nydes. Entré med adgang til gæstetoilet. Pladsen under trappen er udnyttet til skabsplads. Stor dejlig stue, der giver mulighed for både sofa-arrangement samt spiseafdeling. Køkken, der er udnyttet til fulde, i lyse elementer samt alle hårde hvidevarer. Bryggersindgang med adgang til rum, der er gemt diskret bag skabsvæg (her er håndvask og plads støvsuger mv). Fra stuen er der udgang til den mest bedårende sydvendte have. Her er virkelig kælet for detaljerne og følelsen af fuldstændig ro indtager sjælen.
1.salen består af 3 gode værelser med god skabsplads. Altan. Stort flisebadeværelse med bruseniche samt gulvvarme.

Huset emmer af kvalitet. Vi glæder os til at vise jer ejendommen. Ring for fremvisning allerede i dag.