Klintegårdsvej 24, 2690 Karlslunde

Sjældent set - huset hvor I kan bo 2 generationer

God beliggenhed i Karlslunde i gåafstand til både badestrand og S-togstationen

Hele 256 bolig kvm., 3 badeværelser og en 1.096 kvm. stor grund.

Huset har rigtig mange muligheder for indretninger og forskellige familiekonstellationer. Huset er delt op i to separate hjem hvilket giver mulighed for f.eks. 2 generationer eller en anden løsning hvor det kræves at dagligdagen kan holdes adskilt med ophold på samme matrikel. Parkeringsforholdene foran huset er rigtig gode og haven er dejlig grøn.
Mange solceller på taget gør huset "grønt" og et meget lavt elforbrug.

Klintegårdsvej 24 er en skøn vej i et meget attraktivt område. Her er roligt og mange børnefamilier samt en rigtig hyggelig stemning.

Området: Karlslunde er en populær by med adgang til S-tog, dagligvarebutikker og flere fitnesscentre i nærheden. Der er et bredt udvalg af sportsfaciliteter, både indendørs og udendørs, inklusiv tennis, padeltennis (både inde -og udendørs), svømning, golf og ridning. Populære udflugtsmål inkluderer stranden, Trylleskoven, Mosede Fort, Lystbådehavn og Karlstrup Kalkgrav. Her er også flere hyggelige rekreative område med søer, vandløb og fritgående får og køer.
Skolerne i Karlslunde har et stort udvalg af SFO- og klubtilbud og er geografisk godt fordelt. Med nem transport til København via motorvejen eller S-toget er Karlslunde et attraktivt sted at bo for både pendlere og familier.

Vi glæder os til at vise jer denne spændende ejendom, ring allerede i dag.