Ålbæk Huse 24, Jystrup, 4174 Jystrup Midtsj

Stor byggegrund på 1.167m2 og da den skråner giver det spændende muligheder for et unikt byggeri

Bebyggelsesprocent på 25% hvilket betyder at her kan der opføres et kæmpe hus da grunden skråner og der derfor kan udnyttes et stort kælderareal oveni. F.eks. har nabohuset et boligareal på 152m2. samt 298m2. kælderareal.

Jystrup er en by på Midtsjælland, beliggende i meget naturskønne og kuperede omgivelser. Byen ligger 22 km sydvest for Roskilde, 27 km vest for Køge og 12 km nordøst for Ringsted. Der er lokale indkøbsmuligheder i brugsen. Søholmskolen ligger få minutter fra den denne nyere udstykning og her er alle pasningsmuligheder for familiens børn. 10 minutter væk ligger den populære friskole (Allindelille friskole). Bussen til Ringsted kører lige forbi og bringer dig nemt videre til den øvrige offentlige transport. På ca. 15 minutter er du i Ringsted, hvorfra du med den nye bane kan forvente en offentlig transporttid på kun ca. 30 min. til København.

Jystrup og Skjoldnæsholm området byder på rigtig mange spændende oplevelser, det gælder både den skønne natur med store kuperede skovområder/søer, men også kultur og det lokale foreningsliv, se mere på www.jystrup.dk

Udstykningen Ålbæk Huse ligger optimalt for dem, som ønsker et kuperet terræn, udsigt til den skønne natur og alligevel tæt på alt hvad du behøver som børnefamilie.

Grundejerforeningen har ansvaret for vedligeholdelse af områdets private fællesveje/grønne områder.

Vedlagt er et forslag på nybyggeri på netop denne grund fra DLB ARKITEKTER ApS
Dokumentet kan hentes her under.

Se øvrige forslag på: