Skovvej 36, 4622 Havdrup

Indflytningsklart og god planløsning

Velkommen til Skovvej 36.

Huset er opført i 1962 og er gennem årene blevet optimeret og moderniseret. I dag fremstår huset stort set indflytningsklart og henvender sig til familien der ønsker plads. Der er kommet solceller på taget og energimærket siger B. Gulvvarme i alle boligens opvarmede rum.

Planløsningen er optimal for jer med såvel små som store børn. Ud over boligen på 167m2 får I også 47 m2 garage med. Garagen benyttes i dag som kontor/hjemmebio men kan fint benyttes som garage igen. Stort bryggers. Entré med adgang til stort køkken-alrum. Køkken/alrummet giver rig mulighed for at udfolde sig kulinarisk mens gæsterne kan følge med eller ungerne laver lektier. Badeværelse med bruseniche. Værelsesafdeling der rummer to børneværelser samt stort forældresoveværelse. Endvidere kæmpe badeværelse med såvel spa som bruseniche. Lidt forskudt af køkken-alrummet og et par trin ned finder i en kæmpe stue med pillebrændeovn (nyere) samt store vinduespartier med kig til haven. Her kan alle årstider nydes i fulde drag, Om det er om sommeren hvor dørene kan stå åben og ungerne løbe ind og ud, eller det er de kolde vinterdage foran brændeovnen. Stort bryggers med vaskesøjle og masser af skabsplads. Fra bryggers adgang til garagen.
Grunden rummer hele 867m 2 og ligger perfekt i forhold til solen. Forhaven vender mod skovvej, mens baghaven er helt stille og man er ganske privat. Her er god plads til hele familien at kunne boltre sig på.
Skur samt god plads til parkering på grunden.

Havdrup er en stationsby mellem Køge og Roskilde, beliggende i Solrød kommune. Byen huser godt 4000 indbyggere og byen er i skrivende stund i fuld udvikling. Her er gode tilbud i forhold til dagsinstitutioner og skole fra 0-9. klasse. Høst-fest, fastelavnsfest, juletræsfest, banko og meget andet er blot et lille udpluk af de begivenheder byer har. Hallen giver gode muligheder for den aktive familie, da stort set al form for idræt kan dyrkes her. Bakkerne er et yndet område for en gåtur med hund/børn og måske fange en haletudse. Bakkerne danner også ramme om Halloween ... Bedst af alt så hilser vi på hinanden og her er ingen p-vagter.

Huset præsenterer sig yderst flot med mange fede detaljer. Vi glæder os til at vise jer huset. Ring for fremvisning allerede idag.