Sallevvej 7, 4622 Havdrup

Lige midt i byen ligger dit nye hjem

De fleste familier foretrækker at deres hjem ligger centralt, som her: tæt på indkøb, skole og sfo, børnehave og offentlig transport.

Huset, der er et skønt vedligeholdt familievenligt og rummeligt hus på 183 m2 fordelt på 1.5 plan. En rød murstensvilla, der løbende er blevet renoveret og tilbygget, der giver muligheder for indretning af flere hyggekroge til forskellige formål. I kvarteret er der mange børnefamilier, der er eftertragtet fordi der
er mange udendørsmuligheder og legeområder for børnene - det vrimler med muntre børn og en god skoler og daginstitutioner. Sallevvej 7, 4622 Havdrup er fyldt med muligheder, indendørs og i den 925 m2 store grund, hvor der er flere hyggekroge med sol.

Når man kommer ind i huset er der en entre med en trappe op til 1. sal, er der på højre side mulighed for et badeværelse med brus. Stuen er en stor indbydende og lyst beliggende med sollys det meste af dagen, her er en brændeovn til at skabe hygge og varme. I forlængelse af stuen ligger udestuen, der kan bruges året rundt. Ved siden af stuen er der et godt værelse med adgang til badeværelse som også kan anvendes med adgang fra entréen. Køkkenet er både rummeligt og funktionelt med spiseplads til op til 8 personer, herfra adgang til bryggers og ud i haven. Stueplan har gulvvarme, som giver en dejlige varme. Overetagen rummer 3 gode værelser, også mulighed for et 4. eller et badeværelse, som der er gjort helt klar til.
Baghaven dejlig privat og grøn med god stor terrasse. Foran huset er her gode parkeringsforhold.

Placeringen er central og herfra kommer I nemt til skolen og idrætshallen. Stisystemerne får jer nemt og trygt rundt i byen. Havdrup har gode indkøbsmuligheder i form at Netto og Super Brugsen. Bus og tog tager jer nemt til de omkringliggende byer. Byen har et godt foreningsliv med masser af aktiviteter og tilbud for såvel børn, unge, voksne og seniorer.

Vi glæder os til at vise jer huset - ring for fremvisning allerede i dag.