Søndervang 15, 2670 Greve

Et hus med et utal af muligheder, i alt 290m2.

Velkommen til Søndervang 15

Helt unik er den kæmpe store vinkelstue hvor her tidligere har været plads til et værelse i det ene hjørne, det fortæller lidt om hvor god plads her er. Husets planløsning er også rigtig god med mange værelser og flere badeværelser.

Her er hele 290 kvm. etagemeter som kan indrettes lige som du ønsker.

Huset hvor der er hjerterum og hvor husets hjerte og leverum er centreret midt i huset. Midt i huset er nemlig det store åbne køkken-alrum liggende. Man kan nemt forestille sig at dette vil blive familiens samlingspunkt både morgen, middag og aften. Her er masser af lys fra de store vinduespartier ud mod den grønne have.

Huset er også helt unikt pga. huset inddeling af værelser og opdeling af diverse afdelinger. En stor entré byder dig velkommen via et overdækket indgangsparti og så ellers videre ind til et hus med rigtig mange anvendelsesmuligheder. To badeværelser hvor det ene er med sauna samt et gæstetoilet. Hele 5 eller 7 værelser! (alt efter hvad behovet er). Stort køkken-alrum, bryggers, stor stue og derudover en høj, tør og lys kælder som giver mange muligheder for diverse hobbies, og kreative udfoldelsesmuligheder. De 4 indgange til huset gør også at mulighederne er mange.

Stor carport til bilen samt gode skure og overdækkede arealer er her også.

Området: Du vil her på centralt i Greve i gåafstand til både Greve Midtbycenter, offentlig transport ved Greve S-togstation og ikke mindst i gåafstand til dejlig badestrand for både voksne og børn. Tæt på er også områder som Greve Marina Lystbådehavn og Mosede Havn hvor flere gode restauranter findes og du finder kulturoplevelser og grønne områder på f.eks. Mosede Fort.

Vi ser frem til at fremvise jer dette spændende hjem som ja, kræver en opdatering, men ikke mange huse har de samme muligheder som du får netop i dette hus. Ring allerede i dag for en fremvisning, vi ses.