Skovvænget 5, 4622 Havdrup

Til den pladskrævende familie

Velkommen til Skovvænget 5
~
Gedigen rødstensejendom fra 1967 med tegltag og mange gode m2 udbydes nu til salg. Beliggenheden er god og rolig. Huset ligger få hundrede meter til byens indkøb og stationen, hvorfor hverdagen herfra bliver nem. Havdrup Nyskov ligger ligeledes tæt på boligen og ideel for jer, der gerne vil have lidt grønt at gå tur i.
~
Huset er spændende og byder på masser af plads, især skal fremhæves de store opholdsrum. Ud over de 209 m2 bolig får I også 47 m2 kælder samt disponibelt rum med i handlen.
~
Huset er opført i 1967, og en del af de originale detaljer kan stadig findes i boligen. Hovedindgang med trappe til 1. sal. Mellemgang med indbyggede skabe samt badeværelse med badekar. Stor dejlig spisestue med brændeovn af nyere dato. Stuen grænser op til køkkenet. Væggen mellem køkken og stue kan godt lægges ned dog med understøtning. Køkkenet er i lyse elementer og med spiseplads. Nyere bryggers med vaskesøjle, naturgasfyr, skabsplads samt egen indgang.
Tilbygning fra 1975, der består af smuk stor og lys stue med to udgange til terrasse på hver side af huset. Her kan kigget til haven nydes i fulde drag. Fra stuen er der nedgang til kælderen, der består af stort rum, der kan tjene mange formål: Slyngelstue, man-cave, hjemmebio, vinkælder, teenageafd. etc. Sauna samt håndvask og brus. Bemærk at sælger ikke benytter saunaen, hvorfor funktionsdygtighed ikke kan garanteres. Kælderen er tør og højloftet. Egen indgang til kælderen.
~
Smukt trappeløb til 1.salen, der består af badeværelse med bruseniche. To gode soveværelser med skabsplads samt disponibelt rum/soveværelse med walk-in closet. Reposen er stor med indbygget skab samt lille tv-stue. Loftsrum.
~
Smuk have med gamle frugttræer. Haven er særdeles privat, ganske ugeneret og vender perfekt i forhold til solens gang. Her er masser af gode terrasser. Morgenterrasse med udgang fra spisestuen. Sydvendt terrasse med læmur. Vestvendt træterrasse. Endvidere dobbelt carport på 48 m2 samt værksted på 14 m2.
~
Der kan snildt etableres flere værelser i boligen.
~
Vi glæder os til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag.