Kildebrogårdsvej 3, 4622 Havdrup

173 m2 i ét plan

Velkommen til Kildebrogårdsvej

Huset er fra 1962 og opført af husets eneste ejer - og murermesteren selv. Huset fremstår velholdt og med pæne rapporter. Foruden husets 173 m2 får I hele 2 garagepladser, stort udhus samt 808 m2 grund. Placeringen er perfekt for børnefamilien. Skolen ligger meget tæt på boligen (300 meter) hvorfor hverdagen herfra bliver nem.

Huset består at indbydende entré med skabsplads. (Bemærk at der er flere indgange til boligen) Badeværelse med brus. Soveværelse indbyggede skabe. To store dejlige lyse stuer, den ene med brændeovn og store vinduespartier med skønt kig til haven. Køkken med spiseplads. Bryggers med god plads og separat indgang. Endnu to soveværelser. Der kan snildt laves flere værelser, Skøn terrasse nærmest midt i huset, der fungerer som et slags atrium. Have med flere gode kroge. Stort belægningsareal foran garagen/udhus. Huset fremstår velholdt, lyst og med masser af muligheder.

Havdrup er en velfungerende og hyggelig stationsby midt mellem Køge, Solrød & Roskilde. Stisystemerne tager jer nemt rundt og byen byder på et godt foreningsliv og flere årlige begivenheder, alt fra Banko, juletræsfest, børnedisko, høstfest, julemarked for ikke at nævne Halloween. Havdrup har flere institutioner og super gode indkøbsmuligheder. Da Havdrup er omkranset af marker/natur, så er det ikke svært at forestille sig den ro, som byen har og som mange værdsætter stort. Vi glæder os til at vise jer huset - ring for fremvisning allerede i dag.