Kastanievangen 15, 4622 Havdrup

Hyggelig etplansvilla med fremragende adresse

På en stille, lukket vej i et behageligt og børnevenligt kvarter i Havdrup ligger denne pæne og velindrettede villa, hvor I foruden en god planløsning med store, lyse opholdsrum, regulære værelser og en fin kælder kan se frem til korte afstande til alle hverdagens gøremål. Den solrige have er der heller ikke en finger at sætte på. I 2021 er der indlagt fjernvarme. Velkommen til.

Adressen hedder Kastanievangen 15, og fra jeres kommende bopæl får I let som ingenting dagligdagen til at gå op i en højere enhed. Byen er forsynet med et særdeles veludviklet stisystem, så det er hurtigt og sikkert at nå frem til skolen. Indkøb er også lige ved hånden, og det samme gælder for dagtilbud, offentlig transport og idrætsfaciliteter. Bemærk også, at der i lokalmiljøet er grønne, rekreative områder og legepladser.

Allerede udefra fremstår villaen med et nydeligt udtryk, og som I træder inden døre, ankommer I til en velkomponeret planløsning, som udfolder sig på tværs af 159 beboelseskvadratmeter, som videre ledsages af en kælder på 63 kvadratmeter. I midten af hjemmet finder I den store stue, hvor et rigt lysindfald strømmer ind gennem vinduerne. Takket være rummets størrelse er det nemt at indrette, og i delvis åben forbindelse hermed ses det tilsvarende rummelige spisekøkken. Rumfordelingen fortsætter i stueplan med to gode værelser, et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers, mens underetagen byder ind med en sauna, et bruserum og et disponibelt rum.

Ude og inde forbindes fornemt ved den hyggelige udestue. Den forlænger sæsonen i begge ender, og da haven er anlagt i en nydelig, men vedligeholdelseslet stil, er pasningsarbejdet overkommeligt. Grunden omkranses af hegn og hæk, og endelig står der på matriklen en carport og et udhus.