Ågårdsvænget 3, Gammel Viby, 4130 Viby Sjælland

Velkommen til Ågårdsvænget 3

Huset er opført i 1987, men alt indvendigt er helt nyt og er endnu ikke taget i brug.
Billederne taler for sig selv.
Her er hele 3 værelser og 2 badeværelser.
Du får 3 gode værelser hvoraf det ene er husets masterbedroom med adgang til eget badeværelse. Stor stue med masser af udsigt til haven og godt lysindfald i hele huset grundet de store vinduer og de to store glas terrassedøre med charmerende sprosser. Stuen er i åben forbindelse med flot køkken. Indgangspartiet er stort med både skabe og håndvask. Det er også her husets vaskesøjle befinder sig bag de smarte skydelåger. To flotte badeværelser, begge i gode størrelser. Dette er virkelig et godt hus og der er tænkt på detaljerne.
Haven er skøn og højt beliggende som giver en super udsigt til både grønne arealer og områdets andre skønne ejendomme.

Området her er ganske fredeligt og derfor et godt og sikkert sted for børn at vokse op. Sikre stisystemer til diverse aktiviteter der gør, at det ikke er kedeligt at vokse op her. Du har indenfor cykelafstand Viby Skole Bueager, dagtilbud og sportsfaciliteter. Her kan man gå eller cykle til det hele og er tæt på skønne stier, hundelegeplads og Klosterskov, hvor I kan spadsere langs Lavringe Å på Vibys nye natursti.
Derudover vil I, i Viby finde alt, hvad I skal bruge i hverdagen i form af indkøbsmuligheder samt en togstation hvor I kan komme til f.eks. Roskilde da toget kører mellem Næsteved og Helsingør. 

Ring allerede i dag såfremt du ønsker at se dette flotte hus tlf. nr. 3131 0406